image Tutkimus ja analytiikka tukena muutoksen myrskyissä image Möykystä eroon – muutoksen johtaminen on selkeyttä, suuntaa ja hallinnan tunnetta

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Aamiaistilaisuus 6.3.2020
– Johtamisen ilmastonmuutos

Aamiaistilaisuus

Johtamisen ilmastonmuutos

Aamiaistilaisuus pidettiin 6.3.2020 – kiitos osallistuneille!

Aamiaistilaisuus pe 6.3.2020

Toimintaympäristön jatkuvat muutokset luovat olosuhteet, joissa yritykset pyrkivät ylläpitämään ja kehittämään kilpailukykyään. Johtajan tehtävä on synnyttää tuloksia, ei turbulenssia. Mikä on sinun johtamisesi hiilijalanjälki? Tule keskustelemaan aiheesta aamiaisen äärellä!

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden osallistua Johtamisen ilmastonmuutosta käsittelevään aamiaistilaisuuteen! Kuuntele, keskustele ja inspiroidu ilmaiseksi. Ilmoittaudu nyt, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautuminen on sitova. Peruthan ilmoittautumisesi viimeistään kaksi (2) päivää ennen tapahtumaa, jos olet estynyt tulemaan paikalle.

Aika ja paikka:
Pe 6.3.2020 klo 8:30-10:00, Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki. Rantatien vieressä on Q-Park Redi (kauppakeskus) autolla tuleville. Lisäksi julkiset kulkevat kätevästi! Molemmilla metrolinjoilla pääsee nopeasti niin idästä kuin lännestä (pysäkki Kalasatama), tämän lisäksi runkolinjan bussit 500 ja 510 kulkevat tästä ohi parin minuutin välein (pysäkki Kalasatama).

Tilaisuus alkaa klo 8:30, joten olethan viimeistään silloin paikalla! Tilaisuuden vetäjänä toimii mahtava vaikuttaja, yrityskonsulttimme Harri Tammiruusu.

Harri Tammiruusu
Valmennuskonsultti
0500 558 888
harri.tammiruusu@balentor.fi

Harri Tammiruusu
Harri Tammiruusu
Valmennuskonsultti
0500 558 888
Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan