image Muutosvastarintaa? Työntekijäsi saattavat olla oikeassa image Esihenkilön rooli hyvinvoivan sote-henkilöstön taustalla – ota huomioon nämä 3 asiaa

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  5 keinoa viedä johtoryhmäsi työskentely uudelle tasolle

  Toimintaympäristö muuttuu nyt kovaa vauhtia ja erilaiset liiketoimintaa haittaavat ja hidastavat tekijät nousevat esille yhä uudestaan. Johtoryhmä on tässä tilanteessa avainasemassa yrityksen luotsaamisessa näiden haasteiden läpi. Nyt olisi hyvä hetki pysähtyä miettimään oman johtoryhmän työskentelyä ja virittää se uudelle tasolle luotsaamaan yrityksen operatiivista liiketoimintaa menestyksekkäästi.

  Meillä Balentorilla on monipuolinen keinovalikoima auttaa yrityksenne johtoryhmää kehittymään uudelle tasolle. Käydäänpä ne läpi.

  Strategiset työpajat – Suuntaa ja selkeyttä

  Strategisten työpajojen järjestäminen ulkopuolisen fasilitaattorin avulla tarjoaa johtoryhmälle mahdollisuuden syventyä organisaation pitkän aikavälin tavoitteisiin ja prioriteetteihin. Työpajat auttavat kirkastamaan yrityksen visiota, tunnistamaan kriittiset avaintehtävät ja tekemään päätöksiä, jotka ohjaavat kohti menestystä. Tämä prosessi ei ainoastaan luo yhteistä ymmärrystä, vaan myös sitouttaa tiimin jäsenet yhteisiin tavoitteisiin.

  Kehitysohjelmat – Johtajuuden uusi ulottuvuus

  Räätälöidyt kehitysohjelmat voivat vahvistaa johtoryhmän jäsenten taitoja ja osaamista merkittävästi. Ohjelmien aiheet, kuten johtajuus, tiimityö, kommunikaatio ja konfliktinhallinta, tarjoavat käytännön työkaluja ja uusia näkökulmia. Yhdessä oppiminen ja kehittyminen parantavat johtoryhmän suoritus- ja yhteistyökykyä, mikä heijastuu koko organisaation toimintaan.

  Reflektointi ja palautteenanto – Kohti parempaa yhteistyötä

  Johtoryhmän tulisi säännöllisesti arvioida omaa suoritustaan ja toimintatapojaan. Reflektointi auttaa tunnistamaan vahvuuksia ja kehityskohteita, tarjoten pohjan jatkuvalle parantamiselle. Avoin ja rakentava palaute vahvistaa yhteistyötä ja parantaa ryhmän dynamiikkaa. Tämä prosessi luo perustan tehokkaalle ja yhtenäiselle johtoryhmälle.

  Konsultointi – Ulkopuolinen näkemys vahvistamaan tuloksellisuutta

  Ulkopuolisten asiantuntijoiden palkkaaminen voi tuoda arvokasta perspektiiviä johtoryhmän toimintaan. Objektiivinen palaute ja sokeiden pisteiden tunnistaminen auttavat ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia ja konflikteja. Konsultit voivat tarjota uusia näkökulmia ja strategioita, jotka johtoryhmä ei välttämättä itse havaitse.

  Coaching – Yksilöllistä tukea ja kehitystä

  Coaching tarjoaa yksilöllistä ja räätälöityä tukea johtoryhmän jäsenille. Kokenut coach auttaa tunnistamaan vahvuudet ja kehityskohteet, tarjoten työkaluja ja strategioita niiden parantamiseksi. Coaching-istunnot voivat keskittyä esimerkiksi kommunikaation, päätöksenteon tai konfliktien hallinnan parantamiseen, mikä vahvistaa johtoryhmän kykyä toimia tehokkaasti.

  Haasteellisina aikoina johtoryhmän yhteen hitsautuminen on äärettömän tärkeää. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja lähdetään rakentamaan juuri teidän johtoryhmäänne sopivia kehittämisen keinoja. Yhdessä voimme varmistaa, että yrityksenne menestyy ja kasvaa myös tulevaisuuden muutoksissa.

  Tuija Hietanen

  Yritysvalmentaja

  050 413 1120

  tuija.hietanen@balentor.fi

  Johtaminen ja esihenkilötyö

  Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen

  Johtaminen on organisaatiokulttuurin kovaa ydintä. Johtajat ja esihenkilöt ohjaavat ja mahdollistavat menestykselle suotuisan kulttuurin kehittymistä ja pysyvyyttä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja asiakkaan jatkuva huomioiminen.

  Pyydä näkemys

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus yhdessä.

  Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen
  info@balentor.fi

   Avatar photo
   Tuija Hietanen
   Yritysvalmentaja
   050 413 1120
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian