image Whitepaper
Pk-yrityksen onnistumisen mahdollistaminen esimiestyötä kehittämällä
image Whitepaper
Muutos on investointi – ihmisiin ja liiketoimintaan

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Miten kehittää pk-yrityksen esimiestyötä?

  Omia esimiestyötaitojaan kehittämällä esimiehet voivat johtaa henkilöstöä niin, että heillä on mahdollisuus onnistua työssään. Tämä edelleen mahdollistaa yrityksen onnistumisen. Panostus esimiesten osaamiseen ja kehittämiseen ei ole siis missään tapauksessa tarpeetonta, vaan mahdollinen keino saavuttaa kilpailuetua.

  Esimiestyön moninaiset kysymykset

  Miten puuttua henkilöstön kanssa esiin tuleviin haastaviin tilanteisiin? Miten lisätä tiimin itseohjautuvuutta? Kuinka johtaa muutosta? Miten viestiä tehokkaasti ja toimivasti?

  Nämä ovat muun muassa kysymyksiä, joita monet esimiehet pohtivat päivittäisessä työssään. Kysymykset eivät ole helppoja eikä niihin ole annettavissa yksiselitteisiä vastauksia. Esimiesten ei kuitenkaan tulisi jäädä yksin näiden kysymysten kanssa: heitä tulisi kehittää niin, että heillä olisi osaamista ja taitoa toimia näiden kysymysten parissa niin hyvin kuin mahdollista. Tällöin niin itse esimiehet kuin myös muu henkilöstö voivat tuntea esimiestyön onnistuneen toivotulla tavalla.

  Asiakaskohtaisella kehittämisellä onnistumisia

  Esimiestyö on esimerkin näyttämistä, ihmisten innostamista ja motivointia, vastuunottamista ja paljon muuta. Laajan tehtävänkuvan takia esimiestyötaitojen kehittämisessäkään ei tulisi keskittyä vain suppeasti yhteen osa-alueeseen. Yrityksen tilanteesta ja esimiehen kokemuksesta riippuen oleelliseksi voi nousta esimerkiksi erilaisuuden johtamisen toimintatapojen rakentaminen tai kehityskeskustelujen onnistuneen läpiviennin kehittäminen. Oli tilanne mikä tahansa, kehitettävää yleensä löytyy. Voisiko siis olla mahdollista, että juuri teilläkin olisi tarvetta esimiestyötaitojen kehittämiseen?

  Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä esimies- ja johtamistaitojen kehittämisen valmennusmoduuleja, joiden avulla voitte mahdollistaa onnistumisenne. Jos haluatte tutustua toteutustemme esimerkkimooduuleihin tarkemmin, ladatkaa whitepaperimme tai ottakaa meihin yhteyttä!

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen@balentor.fi

  Whitepaper

  Pk-yrityksen onnistumisen mahdollistaminen esimiestyötä kehittämällä

  Esimiestyö on esimerkin näyttämistä, ihmisten innostamista ja motivointia, vastuunottamista ja paljon muuta. Laajan tehtävänkuvan takia esimiestyötaitojen kehittämisessäkään ei tulisi keskittyä vain suppeasti yhteen osa-alueeseen. Yrityksen tilanteesta ja esimiehen kokemuksesta riippuen oleelliseksi voi nousta esimerkiksi erilaisuuden johtamisen toimintatapojen rakentaminen tai itseohjautuvuuden johtaminen.

  Tässä whitepaperissa käymme läpi esimiestyön kehittämisen yhdeksän (9) eri osa-aluetta. Jokaisesta esitetystä osa-alueesta on tarjoamassamme oma valmennusmoduulinsa, joissa käsitellään whitepaperissa esiin nostettuja asioita. Nämä ovat esimerkkimoduuleja, joita käytämme usein esimerkiksi pk-yritysten kehityshankkeissa. Räätälöimme kuitenkin jokaisen toteutuksen asiakaskohtaisesti yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

  Olisiko juuri teillä tarvetta esimiestyötaitojen kehittämiseen? Lataa whitepaper ja ota selvää!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Haluaisitteko tarjouksen esimiestyön tai johtamisen kehittämisestä teidän tilanteestanne käsin? Kerro hieman tilanteestanne, niin palaamme asiaan!

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Tuija Hietanen
   Yritysvalmentaja
   050 413 1120
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan