image Osaamisen kehittäminen strategisissa muutoksissa –
3 kriittistä onnistumistekijää
image Videoblogi:
Itseohjautuvan organisaation rakentaminen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Webinaari 10.12.2019
  Työterveys Aalto – Pitkäaikainen asiakkaamme

  Webinaari

  Työterveys Aalto – Pitkäaikainen asiakkaamme

  Webinaari 10.12.2019

  Keskustelimme ti 10.12.2019 pitkäaikaisen asiakkaamme, Työterveys Aallon toimitusjohtajan Irja Korhosen kanssa siitä, mitä hyötyä on pitkäkestoisesta kehittämiskumppanuudesta.​

  Miten Aalto on kehittynyt? Mitä hyötyjä Balentorin kumppanuudesta on syntynyt yhteistyön saralla ja mihin on vaikutettu eniten? Entä mitä tullaan tekemään seuraavaksi?

  Tutustu yhteistyöhön videoblogisarjan kautta

  Videoblogisarja

  Vaikuttavan asiakassuhteen elementit –
  Balentor ja Työterveys Aalto

  Työterveys Aalto on ollut Balentorin kumppani vuodesta 2010 lähtien ja yhteistyö on pitänyt sisällään monia erilaisia kehitysprojekteja. Vlogisarjassa avainhenkilöt kertovat kokemuksiaan yhteistyöstä ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä on koettu olevan itselle ja koko organisaatiolle. Toisin sanoen, mitkä on koettu vaikuttavan asiakassuhteen tärkeimmiksi elementeiksi?

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.


   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi


   Aalto Työterveys

   Työterveys Aalto tuottaa ja kehittää työterveyspalveluja ja niitä tukevia työhyvinvointipalveluja julkisen sektorin asiakkaille kuudessa toimipisteessä Keski-Suomessa. He auttavat yhdessä työnantajan kanssa ylläpitämään työntekijöiden terveyttä sekä hyvää toiminta- ja työkykyä, joka myös tukee organisaation menestystä ja hyvinvointia. Työterveys Aalto tarjoaa vaikuttavia ja näyttöön perustuvia työterveyshuollon palveluja työnantajalle, työpaikoille ja työntekijöille, sekä työterveyspainotteista sairaanhoidon palvelua. Heidän työterveyspalveluitaan toteuttaa yli 60 terveydenhuollon ammattilaista eri puolilla Keski-Suomea!
   www.tyoterveysaalto.fi

   Tilaa uutiskirjeemme

   Haluaisitko saada tuoreinta tietoa asiakkuuksien, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

   Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
   Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan