Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  HubSpot liiketoiminnassa

  Kasvua, kannattavuutta ja joustavuutta HubSpotin avulla

  Etsitkö tehokasta tapaa kasvattaa liiketoimintaa, lisätä kannattavuutta ja menestyä markkinoilla? HubSpot tarjoaa kaiken tarvitsemasi markkinoinnin, myynnin ja asiakassuhteiden hallintaan. HubSpot on monipuolinen ja kattava työkalu markkinoinnin, myynnin ja asiakkuuksien hoitoon. HubSpot tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan kehittämiseen.

  HubSpot

  HubSpot markkinointiin, myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon

  HubSpot on monipuolinen ja kattava alusta, joka mahdollistaa liiketoiminnan menestymisen myynnissä, markkinoinnissa ja asiakassuhteiden hoidossa. Tervetuloa tulevaisuuden tehokkuuteen automaatioiden ja helposti käytettävien tekoälytyökalujen avulla, jotka ovat saumattomasti käytettävissä HubSpotin asiakashallinnan työkaluissa.

  Markkinointi

  Sisällöntuotanto, sähköpostimarkkinointi, kampanjoiden hallinta – HubSpotin älykkäät tekoälytyökalut mahdollistavat kaiken tämän. Voitte räätälöidä viestinne, optimoida kampanjat ja seurata niiden suorituskykyä reaaliajassa. Datapohjainen päätöksenteko auttaa teitä luomaan vaikuttavaa markkinointia, ja HubSpotin automaatiot tehostavat prosessejanne.

  Myynti

  HubSpot mahdollistaa myyntitiimillesi liidien hallinnan, tehtävien automatisoinnin ja syvällisen asiakastiedon hyödyntämisen. Liidien hallinta on nyt helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Automaatio vapauttaa aikaa, jotta voitte keskittyä tärkeimpään – asiakkaisiin.

  Asiakkuuksien hoito

  Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksesi perusta, ja HubSpot auttaa teitä pitämään heidät tyytyväisinä. HubSpotissa monipuoliset asiakastukityökalut, asiakasuskollisuuden seurannan ja tehokkaat viestintävälineet. Voitte reagoida asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tarjota heille henkilökohtaista palvelua.

  Nettisivut HubSpotin avulla

  HubSpot CMS tekee nettisivujen luomisesta ja hallinnasta vaivattoman ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Olitpa sitten pienyritys tai suurempi organisaatio, HubSpot mahdollistaa tarjoaa sinulle tehokkaan tavan asiakaslähtöisille nettisivuille.

  HubSpot CMS mahdollistaa nettisivujen luomisen ja päivittämisen ilman teknistä osaamista. Voit hallita sisältöä helposti ja nopeasti, varmistaen, että nettisivusi ovat aina ajan tasalla.

  Lisäksi HubSpot CMS integroituu saumattomasti markkinointityökaluihin, mikä helpottaa sisällöntuotantoa ja kampanjoiden hallintaa. Voit optimoida sisältöä, seurata suorituskykyä ja tehdä datan perusteella parempia päätöksiä.

  Nopea sivujen lataus ja kattava analytiikka takaavat, että kävijät viihtyvät sivustollasi ja löytävät tarvitsemansa tiedot vaivattomasti.

  HubSpot CMS auttaa sinua hallitsemaan nettisivujasi tehokkaasti ja tarjoamaan paremman kokemuksen asiakkaillesi.

  HubSpot CMS, WordPress vai molemmat?

  HubSpot CMS on moderni ja tehokas verkkosivualusta, joka tarjoaa helpon hallinnan, markkinointityökalut ja nopeat latausajat. Se on erityisen hyvä valinta, jos haluat yhdistää verkkosivut saumattomasti HubSpot-markkinointiympäristöön.

  WordPress puolestaan on laajasti käytetty ja monipuolinen avoimen lähdekoodin verkkosivualusta, joka tarjoaa runsaasti teemoja ja laajennuksia. Se on vahva valinta, jos haluat enemmän joustavuutta ja laajennettavuutta, mutta vaatii enemmän teknistä osaamista.

  Jos haluat yksinkertaisuutta ja tehokkuutta, HubSpot CMS voi olla paras vaihtoehto. Jos kaipaat suurempaa joustavuutta ja olet valmis tekemään enemmän teknistä työtä, WordPress voi olla hyvä valinta. Valinta riippuu liiketoimintatarpeistasi ja resursseistasi.

  HubSpotin kannattaa usein yhdistää WordPress-verkkosivuihin HubSpotin lisäosan avulla silloin, kun halutaan hyödyntää HubSpotia markkinoinnissa, myynnissä ja asiakassuhteiden hallinnassa.

  Pitkä kokemus nettisivuprojekteista

  Olemme toteuttaneet lukuisia nettisivuprojekteja eri alustoille. Toteutamme nettisivuja sekä HubSpot CMS että WordPress alustoille. Asiakkaan tarve ja toteutettava kokonaisuus määrittää käytettävän alustan ja siihen liittyvät lisäosat ja lisäpalvelut.

  HubSpot tekoälytyökalut

  Tehosta liiketoimintaasi HubSpotin älykkäillä ratkaisuilla

  HubSpotin älykkäät työkalut tarjoavat monipuolisen valikoiman mahdollisuuksia parantaa liiketoimintaa. Voit automatisoida tehtäviä, personoida vuorovaikutusta ja tuottaa sisältöä vaivattomasti. Lisäksi saat arvokasta tietoa, joka ohjaa päätöksentekoasi.

  HubSpotin tekoälytyökalut ovat käytettävissä myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Myyntitiimisi voi ennustaa myyntiennusteita, automatisoida tehtäviä ja luoda tehokkaita sähköpostikampanjoita. Markkinointi voi optimoida sisältöä, luoda houkuttelevia some-julkaisuja ja seurata suorituskykyä reaaliajassa. Asiakaspalvelu tiimisi voi tarjota henkilökohtaista tukea ja luoda arvokkaita oivalluksia asiakaskokemuksen parantamiseksi.

  Liity tuhansiin yrityksiin, jotka ovat valinneet HubSpotin voimakkaaksi kumppanikseen liiketoiminnan kasvattamiseksi.

  Nopeuta markkinointia

  HubSpotin tekoälytyökaluilla helpotat ja nopeutat sisällöntuotantoa, kampanjoiden personointia ja datan analysointia, mikä mahdollistaa kohdennettujen ja vaikuttavien markkinointikampanjoiden luomista.

  Markkinoinnissa käytettävia tekoälyominaisuuksia:

  • Sisällöntuotanto, uudelleenkirjoitus ja uudelleenkäyttö
  • Sosiaalisen median julkaisujen tekeminen
  • Kuvien luominen annettujen ohjeiden perusteella

  Tehosta myyntiä

  HubSpotin tekoälytyökalut mahdollistavat myyntitiimien tehtävien automatisoinnin, toiminnallisten oivallusten löytämisen ja vuorovaikutusten personoinnin. Tämän avulla helpotat yhteydenpitoa liideihin ja autat asiakkaita paremmin.

  Myyjien käytössä olevia tekoälytyökaluja:

  • Sähköpostien laatiminen
  • Ennakoivat myyntiennusteet
  • Automaattiset työnkulkujen kuvaukset

  Palvele asiakkaitasi paremmin

  Nosta asiakaspalvelukokemuksia HubSpotin tekoälytyökaluilla, jotka antavat asiakaspalvelutiimille mahdollisuuden tarjota personoitua tukea, automatisoida työnkulkuja ja tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka lisäävät asiakasuskollisuutta.

  Lisää asiakastyytyväisyyttä tekoälyn avulla:

  • Sähköpostien ja viestien laatiminen
  • Keskustelujen yhteenvedon luonti

  HubSpotin käyttöönotto ja kehitys

  Tarpeiden kartoitus ja liiketoiminnan ymmärtäminen

  Ensimmäinen askel on ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet HubSpotin suhteen. Tämä auttaa määrittelemään selkeät tavoitteet ja varmistamaan, että HubSpot palvelee niitä.

  Räätälöity ratkaisu

  HubSpot-ratkaisun rakentaminen liiketoimintanne tarpeisiin perustuen. HubSpotista otetaan käyttöön työkalut, jotka määritetään ja räätälöidään liiketoimintaanne tukeviksi.

  Koulutus ja valmennus

  Koulutamme henkilöstönne käyttämään HubSpotin työkaluja ja toiminnallisuuksia tehokkaasti. Tämä varmistaa, että tiiminne on valmis hyödyntämään HubSpotin tarjoamia mahdollisuuksia heti alusta alkaen.

  Käyttöönotto ja tuki

  Autamme teitä käyttöönoton ensimmäisissä vaiheissa, jotta voitte alkaa hyödyntää HubSpotia mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja vastaamme kysymyksiinne matkan varrella.

  Menestyksen seuranta ja optimointi

  Yhdessä seuraamme HubSpotin vaikutusta liiketoimintaanne ja analysoimme tuloksia. Tämä auttaa meitä tekemään tarvittavia muutoksia ja optimoimaan strategiamme, jotta saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet.

  Kumppanuus

  Olemme valmiita olemaan kumppaninne HubSpotin matkalla. Tavoitteenamme on tukea teitä kasvussa ja menestyksessä pitkällä aikavälillä.

  Kartoitus

  Sovitaan aika lyhyelle kartoitukselle

  Kartoituspuhelu on ensimmäinen askel matkallamme kohti tehokkaampaa markkinointia, myyntiä ja asiakassuhteiden hallintaa HubSpotin avulla. Se tarjoaa meille mahdollisuuden varmistaa, että päätös HubSpotin käyttöönotosta perustuu vahvaan ymmärrykseen sen potentiaalista ja hyödyistä juuri yrityksellenne.

  Markus Söderström
  Kehitysasiantuntija
  050 5177 559
  markus.soderstrom@balentor.fi