Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Tiina Luoto-Mäenpää - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Tiina Luoto-Mäenpää - Yritysvalmentaja

  Aurinkoinen, aito ja napakka.
  Tehokas moniosaaja ja Agile-iskujoukkojemme yksi kantavista voimista.
  Monissa liemissä keitetty ja itseään jatkuvasti kehittävä ammattilainen.

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa@balentor.fi

  Tiina on piristävän aurinkoinen ja samalla mielettömän aikaansaava kumppani asiakkailleen. Hänellä säilyy varmuus ja johdonmukaisuus isojenkin muutosten läpiviennissä.

  Kuka olen?

  Käytännön läheinen yritysvalmentaja, fasilitaattori ja konkreettisten toimintatapojen muutosten edistäjä.

  Haluan olla auttamassa asiakkaitamme viemään käytäntöön heidän tarvitsemiaan muutoksia ja luomaan modernia toimintakulttuuria. Innostun itseohjautuvuudesta, ketteristä toimintatavoista ja strategian ohjausmalleista, kuten OKR:stä. Ymmärrän, mitä toimintatapojen ja toimintakulttuurin muutos vaatii ja kuinka konkreettiset muutokset voidaan aikaansaada.

  Miksi Balentor?

  Kun törmäsin ensimmäistä kertaa Balentoriin, en ollut kuulut yrityksestä mitään. Hyvin nopeasti minulle kävi ilmi, että Balentorilla on laaja-alaista osaamista organisaatioiden muutoskumppanina ja kyky auttaa asiakkaita heidän muutostarpeissaan.

  Pidän siitä, että pystymme yhdistämään asiakkaan strategian, ihmiset ja rakenteet sekä seuraamaan analytiikalla halutun muutoksen etenemistä. Erilaiset osaajat ja persoonat tuovat tekemiseen syvyyttä ja opimme jatkuvasti uutta toisiltamme.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Kaikissa mieleenpainuvimmissa toteutuksissani on yksi yhteinen nimittäjä. Todellinen rohkeus muuttaa asioita. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme rakentaneet ja käyttöön ottaneet erilaisia toimintamalleja ja johtamismalleja, jotka ovat konkreettisesti muuttaneet asiakkaiden arjen toimintaa ja auttaneet heitä uudistumaan. Uusien kokeilujen äärellä tarvitaan aina rohkeutta ja kykyä olla haavoittuva. Tarvitaan myös sitkeyttä ja treeniä ennen kuin ollaan taas hyviä uudella tavalla toimimisessa.

  Antoisinta tässä työssä on työskennellä asiakkaiden kanssa, jotka eivät vain puhu muutoksesta, vaan lähtevät konkreettisesti toteuttamaan sitä. Tällaisia ovat olleet esim. itseohjautuvien tiimien rakentamiset ja startit, ketterien toimintamallien käyttöönotot tiimeissä ja strategian ohjausmallien käyttöönotot organisaatioissa.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen
  • Konkreettiset toimintamallien ja -tapojen rakentaminen ja käyttöönotto
  • Ketterät toimintamallit & strategian ohjausmallit
  • Valmentava esihenkilötyö
  • Itseohjautuvien organisaatioiden rakentaminen

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.