Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Suvi Tuominiemi - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Suvi Tuominiemi - Yritysvalmentaja

  Räväkkä ja itsevarma ammattilainen.
  Johtamisen ja esihenkilötyön lyömätön yritysvalmentaja, jolta ei vauhtia puutu.
  Ei sitä, mitä odotat, vaan jotain paljon parempaa.

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi
  @balentor.fi

  Suvi on älyttömän lahjakas johtamisen ja esihenkilötyön valmentaja, jolta löytyy yrittäjähenkinen ajattelutapa. Hän samaistuu asiakkaisiinsa aidosti ja vie tekemisen aivan uudelle tasolle – kera mahtavan persoonan.

  Kuka olen?

  Suvi Tuominiemi, yritysvalmentaja, johtamisen ja viestinnän asiantuntija (sekä sivutoiminen toimitusjohtaja)

  Erityiskiinnostuksen kohteeni on ihmisten johtaminen ja se, miten saadaan jokainen yksilö onnistumaan ja saavuttamaan oman potentiaalinsa hyvän johtamistyön avulla. Koska toimin myös itse johtajana ja esihenkilönä koen vahvasti, että jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen. Tämä tarkoittaa, että jokainen yksilö kohdataan yksilönä ja johtamistyöllä mahdollistetaan kunkin yksilön onnistuminen ja kehittyminen.

  Toinen ydinosaamisalueeni sisältää itsensä johtamisen ja ajankäytönhallinnan, jotka inspiroivat minua kehittämään myös itseäni joka päivä. Yksi asiakkaistani on jopa antanut minulle lempinimen ”ajankäytön kuningatar”.

  Koulutukseltani olen tuplamaisteri. Olen valmistunut sekä viestintätieteistä että kauppatieteistä ja suorittanut lisäksi aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot.

  Minulla on kilpaurheilutausta, joka näkyy vahvasti valmennusmetodeissani. Tavoitteellisuus, sitkeä harjoittelu ja tulosten seuranta ovat läsnä kaikissa toteuttamissani kehityshankkeissa.

  Vapaa-ajalla minut löytää rakkaimman harrastukseni, latinalaisten tanssien parista, joko oppilaan, tanssiopettajan tai kilpailujoukkueiden valmentajan roolista.

  Miksi Balentor?

  Etsin aikanaan työnantajaa, jossa voisin yhdistää intohimoni johtamisen kehittämiseen ja hyödyntää vahvaa viestinnällistä osaamistani samanaikaisesti.  Valmentajan työssä veti puoleensa sen monipuolisuuden ja työn haasteellisuuden lisäksi myös aito mahdollisuus auttaa esihenkilöitä ja johtajia työssään ja nähdä työnsä konkreettiset tulokset esimerkiksi parantuneena johtamisena tai konkreettisissa liiketoimintatuloksissa.

  Valmentajan työssä itsensä kehittäminen on elinehto. Voidaksesi auttaa asiakkaitasi on sinun itse oltava askeleen edellä. Pidän työstä, jossa jokainen päivä on erilainen ja omaa asiantuntijuuttaan saa aidosti hyödyntää asiakkaan auttamiseksi. Vapaus ja vastuu, jotka kulkevat Balentorilla käsi kädessä, vahvistavat motivaatiotani.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Mieleenpainuvimpia ovat haastavat toteutukset, joissa pitkäkestoisella kehittämistyöllä on saatu aikaiseksi sellaista kehittämistä, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Mieleenpainuvia ovat myös yksittäisten johtajien tai esihenkilöiden puhelut, joissa he kertovat löytäneensä ratkaisun pitkään mielessä pyörineeseen haasteeseen, tai oivaltaneet jotain uutta ja merkityksellistä yhteisten keskusteluidemme seurauksena.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
  • Esihenkilötaidot ja esihenkilönä kasvu
  • Johtamistaitojen kehittäminen ja valmentava johtamistyö
  • Itsensä johtaminen ja ajankäytön hallinta
  • Tiimi- ja työyhteisövalmennukset sekä johdettu vertaisoppiminen

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.