Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Perjantaipuhetta johtamisesta -podcast

Podcast

Perjantaipuhetta johtamisesta

Perjantaipuhetta johtamisesta -podcast syntyi kahden muutokselle sykkivän yritysvalmentajan, Suvi Tuominiemen ja Jukka Rantalan käsissä. Johtamisen polttavat puheenaiheet haluttiin tuoda saunan lauteille, keskustella niistä aidosti ja rehellisesti sekä heittää löylyä johtamisen kiukaalle.

Kuuntele, inspiroidu ja haasta! Jatkamme mielellämme keskustelua juuri teidän tilanteestanne käsin.

Täyttämällä lomakkeen, saat kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot kuunneltaviksesi. Lähetämme muistutuksen uuden jakson julkaisusta suoraan sähköpostiisi.

Intro: Mitä, miksi ja ketkä?

Tervetuloa kuuntelemaan Perjantaipuhetta johtamisesta. Johtamisen virtuaalisaunassa ajankohtaisia ja kiinnostavia johtamisen teemoja käsittelemässä ja henkistä löylyä johtamisen kuumalle kiukaalle heittämässä ovat Balentorin kokeneet johtamisen ja johtajuuden valmentajat, Suvi Tuominiemi ja Jukka Rantala. 

Yhdessä he pohtivat aitoja arjen johtamista käsitteleviä teemoja pilke silmäkulmassa. Nämä lyhyet ja napakat keskustelut avaavat silmiä, herättävät kysymyksiä sekä saattavat synnyttävää oivalluksiakin. Tervetuloa lauteille kanssamme!

Jakso 1: Tavoitteet ja odotukset

Tavoitteet vs. odotukset – vai sittenkin molemmat? Tavoitteet ovat tärkeitä, koska ne antavat suunnan. Tavoitteet kertovat, mihin olemme menossa ja mitä kohti pyrimme. Mutta tavoitteet eivät yksin riitä, vaan tarvitaan paljon muutakin. Nimittäin odotuksia.

Miten tavoitteita voitaisiin tuoda lähemmäs arkipäivän tekemistä? Miksi tavoitteita ylipäätään asetetaan?

Kuuntele Perjantaipuhetta johtamisesta -podcastin 1. jakso ja inspiroidu yritysvalmentajien Suvi Tuominiemen ja Jukka Rantalan kutkuttavista pohdinnoista.

Pe 15.1.2021 – Jakso 1: Tavoitteet ja odotukset (kesto 10:27)

Jakso 2: Arvot

Arvot – hienoja sanoja vai todellisia arjen tekoja? Toisinaan vaikuttaa siltä, että jokaisella yrityksellä on keskenään samat arvot; kaikki ovat asiakaskeskeisiä ja luotettavia. Jos kirjoittaisimme paperille vierekkäin Suomen suurimpien yritysten arvot, olisi vaikea tunnistaa, mikä lappu kuuluu millekin yritykselle. Kysymys kuuluukin; minkä pitäisi muuttua, jotta arvoista tulisi merkityksellisempiä? Miten arvot saadaan ohjaamaan arjen toimintaamme? Miten arvoista saataisiin elävämpiä?

Kuuntele Perjantaipuhetta johtamisesta -podcastin 2. jakso ja inspiroidu yritysvalmentajien Suvi Tuominiemen ja Jukka Rantalan kutkuttavista pohdinnoista.

Jakso 2 julkaistaan pe 22.1.2021

Jakso 3: Valmentava johtaminen

Onko johtajasta tullut valmentaja? Onko valmentava johtaminen ohimenevä trendi vai tulevaisuuden mahdollisuus? Toisinaan johtaminen nähdään trendeinä; milloin puhutaan valmentavasta johtamisesta ja milloin itseohjautuvuuden johtamisesta. Kuitenkin johtamisen pitäisi aina lähteä siitä, ketä johdetaan ja missä tilanteessa, sen sijaan, että mietittäisiin, millainen johtaminen on tällä hetkellä trendikästä.

Kuuntele Perjantaipuhetta johtamisesta -podcastin 3. jakso ja inspiroidu yritysvalmentajien Suvi Tuominiemen ja Jukka Rantalan kutkuttavista pohdinnoista.

Jakso 3 julkaistaan pe 29.1.2021

Jakso 4: Viestintä

Johtaminen ja viestintä – ei yhtä ilman toista? ”Viestintä epäonnistuu aina, paitsi sattumalta”-sanonta on varmasti monelle tuttu. Usein sekä vapaa-ajalla että työelämässä törmää tilanteisiin, joissa toinen henkilö ei ymmärrä asioita samalla tavalla kuin viestijä on itse tarkoittanut. Miksi viestintä sitten epäonnistuu? Miten viestintätaitoja voidaan kehittää? Entä onko johtaminen viestintää?

Kuuntele Perjantaipuhetta johtamisesta -podcastin 4. jakso ja inspiroidu yritysvalmentajien Suvi Tuominiemen ja Jukka Rantalan kutkuttavista pohdinnoista.

Jakso 3 julkaistaan pe 5.2.2021

Kuuntele podcastit

Täyttämällä lomakkeen pääset kuuntelemaan julkaistut podcast jaksot. Muistutamme uusien jaksojen ilmestymisestä sähköpostiisi. Voit myös tilata Balentorin uutiskirjeen.

Jatkamme mielellämme keskustelua! Ole yhteydessä!

Suvi Tuominiemi
Yritysvalmentaja
050 361 6016
suvi.tuominiemi@balentor.fi

Jukka Rantala
Yritysvalmentaja
050 599 0086
jukka.rantala@balentor.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.