Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Teemu Kaakinen - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Teemu Kaakinen - Yritysvalmentaja

  Humoristinen oman alansa kiistaton asiantuntija.
  Rauhallinen, mutta myös menevä. Kaksi kärpästä samalla iskulla.
  Aidosti oivalluttava yritysvalmentaja, joka välittää asiakkaistaan.

  Teemu Kaakinen
  Yritysvalmentaja
  050 591 2830
  teemu.kaakinen
  @balentor.fi

  Liiketoiminnan kehittämisen piinkova ammattilainen. Yli 20 vuoden kokemus muutosprojektien ja kokonaisvaltaisten kehityshankkeiden läpiviennistä. Innostuu tavoitteellisesta tekemisestä ja ihmisten kanssa työskentelystä.

  Kuka olen?

  Yritysvalmentaja, osakas

  Olen laajan kokemuksen omaava yritysvalmentaja, jolla on takana yli 3000 valmennus- ja konsultointipäivää sekä yrityskehitystyötä neljällä vuosikymmenellä yli 500 yrityksen kanssa. Työskentelen pääasiassa kehityshakuisten pk-yritysten ja pörssiyritysten muutosprojektien parissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Lisäksi teen kehitysohjelmien suunnittelua, toteutusta, valmennusta ja konsultointia.

  Minulla on monipuolinen koulutustausta ja olen käynyt korkeakouluopintoja sekä kauppatieteiden että pedagogiikan saralla. Lisäksi olen suorittanut HHJ-koulutuksen. Toimin myös yritysten hallitusten neuvonantajana.

  Miksi Balentor?

  Olen luonteeltani innovatiivinen ja olen aina ollut kiinnostunut kehittämisestä ja uusista asioista. Jo opintovaiheessa ajatuksenani oli kouluttamisen tai kehittämisen parissa työskenteleminen. Balentor tarjoaa ympäristön, jossa pääsen toteuttamaan monipuolisia, haastavia ja vaihtuvia liiketoiminnan ja henkilöstökehittämisen tehtäviä. Balentorilla teen tavoitteellista ja tuloksellista kehitystyötä, jossa näen työni tulokset. Lisäksi saan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja voin kehittää asioita yhdessä heidän kanssaan.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Kasvuyritysten menestystarinat ja onnistuneiden muutosprojektien läpivienti yhdessä asiakkaiden kanssa jäävät aina mieleen. Vuosien saatossa olen nähnyt lukuisia kehityspolkuja, joissa aloittava yritys on luonut kasvavan ja menestyvän liiketoiminnan. Näitä on ollut hienoa seurata.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Muutos- ja kehitysprojektit
  • Strategian laadinta ja toimeenpano
  • Modernin myynnin kehittäminen
  • Liiketoiminnan kasvun konsultointi ja valmennus

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.