Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Palvelut pk-yrityksille

  Innovaatioseteli

  Innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistui ja yrittäjillä on yhä laajemmat mahdollisuudet hakea juuri omia tarpeitaan vastaavan asiantuntijapalvelun tukea.

  Mikä on Innovaatioseteli?

  Innovaatioseteli on Business Finlandin tarjoama rahoitus pk- ja start up -yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka edistämiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Yritys voi innovaatiosetelillä hankkia tarvittavia asiantuntijapalveluita, jotka edesauttavat innovaatiotoimintaa.

  Innovaatiosetelin arvo nousee 5 000 euroon omarahoitusosuuden poistuessa

  Innovaatioseteli-rahoituspalvelussa avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Omarahoitusosuus on uudistuksen myötä poistunut.

  Uudistuksen myötä yritys voi myös valita tarpeitaan parhaiten vastaavan kotimaisen tai ulkomaalaisen palveluntarjoajan, Business Finlandin luovuttua taloudellisesta kelpoisuustarkastuksesta. Avustus maksetaan suoraan rahoituksen saajalle sen jälkeen, kun tämä on hyväksynyt valitsemansa palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

  Kuka on oikeutettu innovaatioseteliin?

  Yrityksesi on kehittämässä uutta tuote- tai palveluideaa, ei jatkokehittämässä jo olemassa olevaa tuotetta
  Yrityksesi Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A
  Yrityksesi on yhtiömuotoinen pk-yritys

  (ei toiminimi, suuri yritys, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys)

  Päätoiminen yrittäjä tai yrityksessä kokoaikainen työntekijä 3kk

  Olet ollut päätoiminen yrittäjä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista – tai yrityksessäsi on vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista