image Uudet sivut: Strategian ketterä toimeenpano image Esihenkilötyö- ja johtamistaitojen kehittäminen

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Yrityskohtaisesta konsultoinnista vauhtia pk-yrityksen kehittämiseen!

  Tuottaako jokin liiketoiminnan osa-alue yrityksellenne haasteita? Haluaisitteko tukea esimerkiksi markkinoinnin, myynnin tai strategian kehittämiseen? Tarjoamme pk-yrityksille yrityskohtaisia konsultointeja, joissa autamme yrityksiä taklaamaan liiketoiminnan eri osa-alueisiin liittyvät haasteet ja viemään toimintaa eteenpäin! Toteutamme konsultointipäiviä osana ELY-keskuksen koulutusohjelmia sekä erillisenä konsultointipalveluna. Kotimaisena pk-yrityksenä voitte saada konsultointipalveluun ELY-keskuksen tukea, sillä olemme konsultointipalvelun virallinen puitetoimittaja.

  Yrityskohtaisen konsultoinnin hyödyt

  Yrityskohtaiset konsultointipäivät ovat pk-yrityksissä erittäin suosittuja monesta syystä. Yhtenä selkeänä vahvuutena on yrityskohtaisuus, sillä konsultointien sisältö räätälöidään täysin asiakasyrityksen tarpeisiin. Konsultointi soveltuu tietyn liiketoiminnan osa-alueen kehittämiseen, mutta tarvittaessa voimme myös auttaa kehityskohteiden priorisoinnissa, jos suunta ei ole vielä selkeä. Kun kehitettävät asiat ovat kirkkaana mielessä, konsultoinnille asetetaan selkeät tavoitteet ja useimmiten myös mittarit niiden toteutumisen seurantaan.

  Konsultointipäiviä toteutetaan kerralla tyypillisesti 2–5 päivää, tarpeen ja kehitettävän teeman mukaan. Viimeistään tämän jälkeen arvioidaan, päästiinkö tavoitteisiin ja mitkä ovat seuraavat askeleet eteenpäin. Yritysten kehittäminen on jatkuvaa työtä, joten asiakasta ei jätetä tässäkään vaiheessa yksin.

  Yrityksen konsultointipäivät ovat todella hyviä ja auttavat saamaan asioita käytäntöön.

  – Anonyymi asiakkaamme

  Yrityskohtaisuuden lisäksi vahvuutena on tehokkuus ja toimeenpano. Monella yrityksellä on mielessä useampikin kehitettävä asia, joissa tarvittaisiin apua, mutta näitä ei ole saatu edistettyä yksin. Konsultoinnissa tavoitteet pidetään kirkkaana mielessä ja asetetaan selkeä aikaraja, esimerkiksi neljä päivää, jonka aikana asioita työstetään eteenpäin. Valmentajan johdolla asiat todella edistyvät aikataulussa ja konsultoinneissa kehitettäviä asioita edistetään konkreettiseesti käytännön tasolla, ei vain puheissa.

  Pitkä kokemus konsultoinneista mahdollistaa onnistumiset

  Onnistuneet konsultointipäivät vaativat tietysti ammattitaitoisen valmentajan yrityksen tueksi. Balentorilla on useita yritysvalmentajia, jotka ovat kilpailutettuja vastuuasiantuntijoita. Tämä tarkoittaa sitä, että heidät on valittu palvelun toteuttajiksi tuhansien hakijoiden joukosta ja heidän kokemuksensa sekä ammattitaitonsa on arvioitu kolmannen osapuolen toimesta. Balentorin vahvuutena onkin valmentajien osaaminen ja pitkä kokemus eri kokoisten yritysten kehittämisestä eri toimialoilta. Olemme keskittyneet erityisesti seuraavien neljän osa-alueen konsultointiin (konsultoinnin sisältö räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeisiin):

  • Strategian ja liiketoiminnan suunnittelu
  • Yrityksen toimintamallit, prosessit ja rakenteet
  • Esimiestyö ja työyhteisö
  • Markkinointi, myynti ja asiakkuudet

  Konsultoinneissa pureudutaan usein tiettyyn haasteeseen, mutta alussa tehdään aina analyysi yrityksen kokonaistilanteesta. Näin ollen konsultointipäivät eivät jää irrallisiksi yrityksen muusta arjesta, vaan ne tukevat kokonaisuutta ja mahdollisia muita kehityshankkeita. Usein ulkopuolisen ammattilaisen näkökulma antaa uusia ideoita, ymmärrystä ja osaamista yrityksen eteenpäin viemiseen. Balentor toimii asiakasyrityksen valmentajana, sparraajana ja kumppanina kehittämisen ja kasvun tiellä. Usein asiakkuuksista tuleekin pitkäaikaisia kumppanuuksia, kun yhteistyötä jatketaan konsultointipäivien jälkeen.

  Haluatteko parantaa liiketoimintatuloksianne tai hankkia lisää kasvua? Onko myynnin, strategian tai esimiestyön kehittäminen teille ajankohtaista? Jos vastasitte kyllä, olkaa yhteydessä, niin jutellaan lisää!

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen@balentor.fi

  Petri Saarinen
  Yritysvalmentaja
  040 515 6008
  petri.saarinen@balentor.fi

  Teemu Kaakinen
  Yritysvalmentaja
  050 591 2830
  teemu.kaakinen@balentor.fi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Pyydä tarjous

  Kerro hieman tilanteestanne ja tavoitteistanne, niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen.

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Balentor
   Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan