Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?


  Tuija Hietanen - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Tuija Hietanen - Yritysvalmentaja

  Aikaansaava, tehokas ja napakka.
  Samalla kuitenkin rauhallinen, ystävällinen ja nauravainen.
  Tuhansia yrityksiä kehittäneenä valtavan tietotaidon omaava.

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen
  @balentor.fi

  Tuija on muut huomioon ottava, mutta samalla jämti persoona, joka sanoo mielipiteensä kuuluvasti. Monipuolinen osaaja, joka on uransa aikana nähnyt yhtä sun toista ja jonka asiakaspalautteet puhuvat puolestaan.

  Kuka olen?

  Olen pitkän linjan, niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin yrityksissä erilaisissa liiketoiminnan kehittämis- ja johtotehtävissä toiminut kasvatustieteiden maisteri. Olen saanut toimia niin kotimaisissa pienyrityksissä kuin globaaleissa suuryrityksissäkin ja nähnyt yritysten kehittymisen ja ollut siihen omalta osaltani vaikuttamassa toimimalla yritysten johdossa ja johtoryhmissä.

  Liiketoimintavalmentajana olen toiminut viimeiset kymmenen vuotta, joista viimeiset viisi Balentorilla. Olen valmentanut itseäni urani aikana kehittyäkseni ja minulla on sertifioinnit mm. Business coachingista, SHL:n OPQ-, MQ ja Verify-persoonallisuusanalyyseistä, DiSC-toimintatyylianalyysistä, CD Wopi-persoonallisuusanalyysistä, MPS-persoonallisuusanalyysistä, Työmotivaatio-analyysistä ja CareerStorm Navigator-urasuunnittelusta.

  Vapaa-aikanani viihdyn luonnon helmassa, hakien sieltä voimaa ja energiaa – yhdessä metsästyskoirieni kanssa.

  Miksi Balentor?

  Elämäntilanteeni muuttui ennen Balentorille tuloani ja lähdin hakemaan itselleni sellaista ympäristöä, jossa pääsen kehittämään omaa ammattitaitoani ja jatkamaan yritysten liiketoiminnan kehittämistä. Tämä oli tärkeää, sillä tiedän onnistuneeni tehtävässäni, kun pääsen auttamaan muita ja näen yritysten kasvun. Balentorista löytyi minulle oikea kumppani ja täällä olen päässyt toteuttamaan intohimoani. Yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni

  Yksittäisiä toteutuksia on vaikea nostaa ylitse muiden, sillä olen urani aikana päässyt toteuttamaan valtavan määrän erilaisia ja upeita yritysten liiketoimintaa kehittäviä hankkeita. Ehkä kuitenkin lähinnä sydäntäni on strategian, johtamisjärjestelmien ja johtamisen kehittämisen hankkeet, joissa lopputulemana on yrityksen johdon, johtamisen ja liiketoiminnan kehittyminen ja kehittymisen oivallukset, kiitoksena tehdystä työstä.

  Mitkä ovat ydinosaamisalueitani?

  • Strategiatyö, arvot, johtamisjärjestelmien kehittäminen ja muutoksen kiihdyttäminen
  • Johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen
  • Myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen kehittäminen
  • Henkilöstön kehittäminen, rekrytoinnit, kyvykkyysarvioinnit ja tutkimusmenetelmät

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.