Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Tiina Rasku – Valmennusassistentti

  Yhteystiedot

  Tiina Rasku - Valmennusassistentti

  Luovan markkinoinnin tradenomi (BBA).
  Tarinallistavan brändirakennuksen ja pysähdyttävän sisällöntuotannon tuleva ammattilainen.
  Tehokas, täsmällinen ja asiakkaan tarpeet kiteyttävä toimija.

  Tiina Rasku
  Valmennusassistentti
  010 421 1700
  info@balentor.fi

  Tiinan työssä näkyy tarinallistamisen ja sanoiksi pukemisen taito. Hänen tekemisessään korostuu omatoimisuus ja aloitekykyisyys. Tiina naulaa katseensa maaliin, mutta osaa muuttaa suuntaa tarvittaessa. Työtä tehdään tosissaan huumoria unohtamatta.

  Kuka olen?

  Valmennusassistetti, BBA

  Vastualueeseeni Balentorilla kuuluu monipuolisia myynnin ja markkinoinnin kehitystehtäviä. Vastaan erityisesti sisällöntuotannosta, visualisoinnista, sisäisestä viestinnästä ja sosiaalisen median kanavien hallinnasta. Tehtäviini kuuluu myös valmentajien avustaminen esimerkiksi valmennuspalautteiden kokoamisessa sekä asiakkaiden yhteyshenkilönä toimiminen.

  Vapaa-ajalla pyrin liikkumaan monipuolisesti ryhmäliikunnan tai koiralenkkien kautta. Elokuvat, sarjat ja kirjat ovat myös tärkeä osa vapaa-aikaani. Olen elämässäni ehtinyt matkustelemaan paljon ja toivon korona-ajan jälkeen taas pääseväni tutustumaan erilaisiin kulttuureihin maailman eri kolkissa.

  Miksi Balentor?

  Balentor tarjoaa minulle erinomaisen urastartin markkinoinnin tehtävissä! Työnkuvani monipuolisuus ja monimuotoisuus innostaa ja motivoi kehittämään itseäni markkinoinnin moniosaajaksi. Pidän markkinoinnin luovasta luonteesta, ja minua kiehtoo yrityksen brändipersoonan rakentaminen ja sen monipuolinen ilmentäminen kaikessa viestinnässä. Harjoittelun aikana pääsen syventämään taitojani sisällöntuotannossa sekä kehittämään osaamistani CRM-järjestelmistä, kuten HubSpotista. Opin varmasti paljon uutta liiketoiminnan eri osa-alueista Balentorin lahjakkailta asiantuntijoilta. Harjoittelu Balentorilla antaa minulle merkittävää kokemusta ja avaa uusia mahdollisuuksia markkinointiosaajan uralla!

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Monipuolinen sisällöntuotanto
  • Sosiaalinen media
  • Visualisointi
  • Sisäinen viestintä

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa PK-yrityksen muutoksen johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.