Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Salli Kokkinen - Operatiivinen johtaja

  Yhteystiedot

  Salli Kokkinen - Operatiivinen johtaja

  Jatkuvasti itseään kehittävä ja itseohjautuva multitaskaaja.
  Järjestelmällinen ja täsmällinen, luotettava kollega ja helposti lähestyttävä operatiivinen johtaja.
  Nauravainen, aito ja heittäytyvä entinen kilpaurheilija, joka ei pelkää asettaa korkeita tavoitteita.

  Salli Kokkinen
  Operatiivinen johtaja
  050 477 6523
  salli.kokkinen@balentor.fi

  Salli on täydellinen operatiivinen johtaja ja projektipäällikkö, sillä tällä naisella pysyy todella monta lankaa käsissä yhtäaikaa. Tehtävät hoituvat sovitulla tavalla ja sovittuun aikaan. Lisäksi Salli on hauskaa seuraa ja luotettava kollega sekä kumppani asiakkailleen.

  Kuka olen?

  Operatiivinen johtaja, KTM

  Toimin Balentorilla operatiivisena johtajana ja sen rinnalla projektipäällikön tehtävissä pitkissä kehityshankkeissa. Erityisesti minulla on kokemusta ELY-keskusyhteistyöstä ympäri Suomen – olemme heidän kilpailutettu kumppaninsa monella liiketoiminnan kehittämisen osa-alueella.

  Operatiivisen johtajan ja projektipäällikön tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen sisältäen esimerkiksi HR-asioita, laskutusta, yleisiä firman asioita, myyntiä, suunnittelua, budjetointia ja raportointia. Erityisen tärkeää molemmissa tehtävissä on viestintä (sekä sisäinen että ulkoinen) ja tietysti tiimityö Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä välttämätöntä on nopea reagointi- ja muutoskyvykkyys, kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot. Asiakaskeskeisyys onkin minulle tärkeä arvo – meillä projektit toteutetaan asiakkaan ehdoilla jatkuvaa keskusteluyhteyttä vaalien ja asiakasta kuunnellen.

  Lisäksi olen ollut mukana toteuttamassa mm. strategisia asiakastutkimuksia ja tutkimuspuoleen on tarkoitus syventyä paremminkin. Lähdenkin mielelläni mukaan uusiin haasteisiin, sillä aina riittää opittavaa! Kuvailisin itseäni kehityshakuiseksi, huolelliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka arvostaa saumatonta tiimityötä asiakkaiden hyväksi.

  Miksi Balentor?

  Päädyin Balentorille aikoinaan harjoittelijapolun kautta. Asuin yliopiston vaihtojakson myötä Madridissa, kun törmäsin Balentorin harjoittelijahakuun. Harjoittelun jälkeen sain lisää vastuuta ja aloitin työt kehitysasiantuntijan monipuolisella tehtäväkentällä samalla viimeistellen opintojani Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Palautin graduni johtamisen digitalisaatiosta, jonka jälkeen olenkin keskittynyt asiakastyöhön ja meidän sisäiseen kehittämiseen. Lisäksi tosiaan sukelsin tutkimuspuolen toteutuksiin ja äitiysloman sijaiseksi operatiiviseksi johtajaksi. Hommaa siis riittää!

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Erityisen lähellä sydäntäni ovat projektit, joissa yhteistyö asiakkaan kanssa on jatkunut pitkään, sillä ne kuvastavat sekä kumppanuutta että saavutettuja tuloksia. Roolissani en ole usein valmennuspäivissä mukana, mutta tiimin kesken jaetut asiakkaiden kasvutarinat innostavat kehittymään ja kehittämään jatkuvasti.

  Kevät 2020 on tietysti jäänyt erityisesti mieleen, sillä se testasi myös meidän todellista muutosvalmiutta, kun valmennuspäiviä siirrettiin etätoteutukseen hyvin nopealla aikataululla. Hetkellisen muutosmyrskyn jälkeen huomasimme iloksemme, että hommat toimii näinkin!

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Pitkäkestoisten kehitysohjelmien projektinjohto ja -hallinta
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteet
  • Operatiivinen johtaminen
  • Myynti ja asiakaspalvelu

  Referenssini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.