Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Salli Kokkinen - Kehitysasiantuntija

  Yhteystiedot

  Salli Kokkinen - Kehitysasiantuntija

  Jatkuvasti itseään kehittävä ja itseohjautuva multitaskaaja.
  Järjestelmällinen ja täsmällinen, luotettava kollega ja helposti lähestyttävä kehitysasiantuntija.
  Nauravainen, aito ja heittäytyvä entinen kilpaurheilija, joka ei pelkää asettaa korkeita tavoitteita.

  Salli Kokkinen
  Kehitysasiantuntija
  050 477 6523
  salli.kokkinen
  @balentor.fi

  Salli on täydellinen kehitysasiantuntija ja projektipäällikkö, sillä tällä naisella pysyy todella monta lankaa käsissä yhtäaikaa. Tehtävät hoituvat sovitulla tavalla ja sovittuun aikaan. Lisäksi Salli on hauskaa seuraa ja luotettava kollega sekä kumppani asiakkailleen.

  Kuka olen?

  Kehitysasiantuntija, KTM

  Toimin Balentorilla kehitysasiantuntijana ja sen rinnalla projektipäällikön tehtävissä pitkissä kehityshankkeissa. Erityisesti minulla on kokemusta ELY-keskusyhteistyöstä ympäri Suomen – olemme heidän kilpailutettu kumppaninsa monella liiketoiminnan kehittämisen osa-alueella.

  Kehitysasiantuntijan ja projektipäällikön tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen sisältäen esimerkiksi myyntiä, suunnittelua, aikataulutusta, budjetointia ja raportointia. Lisäksi suunnittelen ja toteutan osana tutkimustiimiämme mm. strategisia asiakastutkimuksia.

  Erityisen tärkeää molemmissa tehtävissä on viestintä (sekä sisäinen että ulkoinen) ja tietysti tiimityö Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä välttämätöntä on nopea reagointi- ja muutoskyvykkyys, kokonaisuuksien hallinta sekä asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot. Asiakaskeskeisyys onkin minulle tärkeä arvo – meillä projektit toteutetaan asiakkaan ehdoilla jatkuvaa keskusteluyhteyttä vaalien ja asiakasta kuunnellen.

  Lähden mielelläni mukaan uusiin haasteisiin, sillä aina riittää opittavaa! Kuvailisin itseäni kehityshakuiseksi, huolelliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka arvostaa saumatonta tiimityötä asiakkaiden hyväksi.

  Miksi Balentor?

  Päädyin Balentorille aikoinaan harjoittelijapolun kautta. Harjoittelun jälkeen sain lisää vastuuta ja aloitin työt kehitysasiantuntijan monipuolisella tehtäväkentällä samalla viimeistellen opintojani Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Palautin graduni johtamisen digitalisaatiosta, jonka jälkeen olenkin keskittynyt asiakastyöhön ja meidän sisäiseen kehittämiseen. Toimin vuoden myös operatiivisena johtajana äitiysloman sijaisena, josta palasin takaisin omaan kehitysasiantuntijan rooliini syksyllä 2022. Hommaa ja uuden oppimista on siis riittänyt!

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Erityisen lähellä sydäntäni ovat projektit, joissa yhteistyö asiakkaan kanssa on jatkunut pitkään, sillä ne kuvastavat sekä kumppanuutta että saavutettuja tuloksia. Roolissani en ole usein valmennuspäivissä mukana, mutta tiimin kesken jaetut asiakkaiden kasvutarinat innostavat kehittymään ja kehittämään jatkuvasti.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Pitkäkestoisten kehitysohjelmien projektinjohto ja -hallinta
  • Strategiset asiakastutkimukset
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteet
  • Myynti ja asiakaspalvelu

  Referenssejäni

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.