Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Riikka Ojanperä – Valmennusassistentti

  Yhteystiedot

  Riikka Ojanperä - Valmennusassistentti

  Digitaalisuudesta kiinnostunut markkinoinnin opiskelija
  Sisällöntuotannon ja visualisoinnin tuleva ammattilainen
  Itseohjautuva, tavoitteellinen ja asiakaskeskeinen toteuttaja

  Riikka Ojanperä
  Valmennusassistentti
  010 421 1700
  info@balentor.fi

  Sisältö- ja sosiaalisen median markkinointia intohimoisesti toteuttava Riikka nauttii visuaalisesti miellyttävän sisällön tuottamisesta ja arvon luomisesta asiakkaille. Vaikka yleinen elämänasenne onkin rento, hoituu työt aina tehokkaasti ja ajallaan.

  Kuka olen?

  Valmennusassistentti, KTK

  Vastaan Balentorilla monipuolisesti markkinoinnin sekä myynnin kehittämisen tukitehtävistä. Erityisesti vastuualueeseeni kuuluu sisällöntuotanto, sisäisen viestinnän tehtävät sekä yrityksen sosiaalisen median kanavien hallinta. Tämän lisäksi toimin valmentajiemme taustatukena, vastaan valmennuspalautteista sekä huolehdin yhteydenpidosta asiakkaisiin ja muihin yhteystyötahoihin.

  Vapaa-ajalla nautin muun muassa äänikirjojen kuuntelusta, salitreenailusta sekä luonnossa liikkumisesta.

  Miksi Balentor?

  Markkinoinnin opiskelijana koen harjoittelun Balentorilla loistavaksi tavaksi päästä käytännössä kehittämään omia taitojani niin sisältömarkkinoinnin kuin myös sosiaalisen median markkinoinnin suhteen. Lisäksi Balentorilla pääsen oppimaan laaja-alaisesti eri liiketoiminnan osa-alueista asiantuntevilta valmentajiltamme. Tavoitteenani on tulevaisuudessa toimia digitaalisen markkinoinnin ammattilaisena ja uskon, että Balentorilla työskentely vie minua lähemmäs tätä päämäärää.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Sisältömarkkinointi
  • Sosiaalisen median markkinointi
  • Visualisointi

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa PK-yrityksen muutoksen johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.