Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Pulssikysely

  Tutkimus- ja konsultointipalvelut

  Pulssikysely

  Onko yrityksenne strategia toimeenpanoa vaille valmis? Kiinnostaako henkilöstön mielipide hyödynnettäväksi toiminnan kehittämiseen? Vai tarjoaisiko tieto asiakaskokemuksesta apua päätöksentekoon? Pulssikyselyllä saadaan ketterästi ajantasainen tieto yrityksellenne tärkeimmistä kehittämisen näkökulmista.

  Useimmissa organisaatiossa vuosittaiset kyselyt ovat liian hidas tapa seurata kehitystä henkilöstön, johtamisen tai asiakkaiden näkökulmasta. Pulssikyselyn avulla voidaan tuottaa ketterästi ja nopeasti tilannekuva sekä seurantatietoa keskeisten kehitysteemojen osalta. Pulssikyselyn kautta saadaan tilannekuva toteutettujen toimenpiteiden vaikutuksista, apua seuraavien oikeiden askeleiden tunnistamiseen ja tietoa mahdollisista uusista huomioitavista asioista.

  Ajantasainen tieto suunnittelun ja ohjauksen tueksi

  Pulssikysely on lyhyin aikavälein toteutettava tutkimus, joka vastaa yrityksen tarpeeseen saada ajantasaista tietoa toimintansa suunnittelun ja ohjauksen tueksi. Pulssikysely on tavallisesti suuremman tutkimuksen rinnalla toteutettava kevyt kysely, joka suunnitellaan niin, että se tuottaa yritykselle tärkeää seurantatietoa keskeisimpiin tutkimuskohteen mittareihin liittyen, mutta ei kuitenkaan tutkimuksena, toistuvasta luonteestaan huolimatta, kuormita vastaajaa.

  Tarkasteltaviksi asioiksi voidaan valita strategisesti tärkeimpiä mittareita tai esimerkiksi laajemman tutkimuksen kautta tarkasteluun nousseita keskeisiä teemoja – se toimii siis myös erinomaisena kehitystoimenpiteiden seurannan välineenä. Tutkimus tarjoaa yhteenvedon toimeenpanon onnistumisesta ja etenemisestä muun muassa seuraavista näkökulmista:

  • Kuinka tähän mennessä on onnistuttu?
  • Millaisia tuloksia on saatu aikaan?
  • Mitä on opittu? Mitä tehdään jatkossa paremmin?
  • Millaista tukea tarvitaan?

  Vaikka pulssikyselyä käytetään usein tukemaan toista tutkimusta, tutkimustyyppiä voidaan myös hyödyntää täysin erillisenä tiedonkeruun välineenä. Pulssikyselyitä voidaan toteuttaa esimerkiksi 2-4 kertaa vuodessa.

  Varmista muutoksen läpivienti pulssikyselyllä

  Pulssikysely sopii erinomaisesti tämän päivän muutosherkkään maailmaan, joka vaatii yrityksiltä jatkuvaa ympäristön muutosten seurantaa ja kasvanutta reagointinopeutta. Sen avulla voidaan seurata tutkittavalla alueella tapahtuvia muutoksia ja reagoida muutoksiin heti niiden ilmaannuttua.

  Parhaiten pulssikyselyt soveltuvat henkilöstön tai asiakaskokemuksen kehittämisen, muutoksen johtamisen tai strategian toimeenpanon seurantaan. Pulssikyselyitä voidaan hyödyntää myös kehitystoimenpiteiden suunnittelun ja seurannan välineenä.

  Ota yhteyttä

  Jouni Kahelin
  Tutkimusjohtaja
  0400 894 959
  jouni.kahelin@balentor.fi

  Henkilöstötutkimus ja johtamisarviointi referenssejä

  Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.

  Kumppaneitamme tutkimus- ja konsultointipalveluissa

  Innovatiivinen kumppani IBM mahdollistaa oivalluttavia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen.

  Maailmanluokan kumppani Fuel50 tuo vauhtia strategiseen osaamisen kehittämiseen ja muutokseen.

  Strateginen tekoäly osana liiketoiminnan kehittämistä luo lähes epäreilua kilpailuetua.