image Traineepolun kautta kehittämisen ammattilaiseksi image Balentor ylittää kokeneenkin yritysvalmentajan odotukset

Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Jukka Rantala

Monialainen tausta valmistanut yritysvalmentajaksi

Jukalla on yli 30 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä tietoliikenne-, teknologia- sekä viestintäalalta. Yritysvalmentajana Jukan suosion takana on ihmisten aito kohtaaminen sekä aikaisemmista tehtävistä kumpuava laaja näkemys liiketoiminnan ja työyhteisöjen kehittämisestä.

Olen valmistautunut tähän työhön
30 VUODEN AJAN

”Monialainen taustani on valmistanut minua yritysvalmentajan työhön. Aikaisempi työurani on osoittanut minulle asiakaskeskeisyyden, viestinnän sekä vuorovaikutuksen merkityksen. Hienointa työssäni on saavuttaa asiakkaan luottamus. Se on pohja kaikelle tekemiselle ja on erittäin palkitsevaa.

Balentorilla korostetaan ja tuetaan ihmisten omaa ajattelua. Koen työni äärimmäisen kiinnostavana ja siinä toimiminen on enemmän kuin sen eri osien summa. Maailma on jatkuvassa muutoksessa ja se edellyttää työelämässä laaja-alaisuutta ja -katseisuutta. Näenkin itseni hybridi-ihmisenä, jolle tämä työ sopii.

Balentor on tarjonnut minulle alustan, jossa voin kehittyä yhdessä erilaisten, mutta samanlaisten ihmisten kanssa. Olen saanut erittäin hyvän mahdollisuuden itseni kehittämiseen.”

Jukka Rantala, yritysvalmentaja

Balentor urapolut

Urapolkusi meillä

Meillä viihtyvät henkilöt, joilla on halu ja kyky myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille sekä palo toteuttaa tuloksekkaasti haastavia ja monimutkaisia asiakasprojekteja. Balentorilaisia yhdistää palava halu kasvaa ja kehittyä sekä rohkeus tuoda asiakkaille näkemyksiä haasteisiin sekä kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja.

Tutustu meihin ja meidän urapolkuihimme Balentorilla