image Siun sote
Työntekijäymmärryksen syventäminen henkilöstön sitoutumisen vahvistamiseksi
image Teollisuusyritys
HubSpot kirkastamaan markkinointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Julia Ryhänen

  Harjoittelijasta markkinointipäälliköksi ja asiakkaiden avuksi

  Lähteköön urasi Balentorilla liikkeelle sitten harjoittelun, traineepolun tai jo enemmän kokeneen valmentajan tai konsultin kengistä, olet tervetullut mukaan oppimaan lisää, ammentamaan tietoa uusilta työkavereilta sekä haastamaan itseäsi monipuolisissa asiakkuuksissa. Balentor koostuu erilaisista persoonista, osaajista ja asiantuntijoista, joista jokainen tuo jotain uutta joukkoomme. Tarjoamme työympäristön, jossa jokainen pääsee kehittymään omien mielenkiinnonkohteiden mukaan.

  Asiakkaiden markkinoinnin kehityksen näkeminen konkreettisesti antaa valtavasti buustia tekemiseen!

  Mistä Balentor-urasi lähti liikkeelle?

  ”Kauppatieteiden maisteriopintojeni aikana ponnistin itseni Balentorille harjoitteluun. Opiskeluaikana markkinointi veti minua puoleensa jo varhaisessa vaiheessa, sillä ihmisten käyttäytyminen, heidän tarpeidensa ymmärtäminen ja sitä kautta yrityksen tarjoaman kohdennettu markkinointi kiinnostivat jo tuolloin. Ennen Balentorille tuloani olin tehnyt lähinnä myyntitehtäviä, mutta markkinoinnin harjoitteluun pääsy mahdollisti ensimmäistä kertaa markkinoinnin konkreettisen kokeilun.

  Huomasin äkkiä, että Balentorilla saa tehdä hommia hyvin vapaasti omien mielenkiinnonkohteiden mukaan. Mukana tulee toki myös vastuu itsensä johtamisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Nopeasti etenin markkinointikoordinaattoriksi ja sain laajempia vastuualueita yrityksemme markkinoinnin parissa. Loimme markkinoinnille selkeämmän strategian, lanseerasimme kampanja-ajattelun, teimme brändiuudistuksen ja nostimme sisällöntuotannon sekä sosiaalisen median tekemisen systemaattisemmaksi.

  Tästä etenin vielä nykyiseksi markkinointipäälliköksi, jonka roolissa vastaan mm. Balentorin markkinoinnin strategisesta ja operatiivisesta edistämisestä, markkinointitiimimme vetämisestä sekä asiakkaidemme markkinoinnin konsultoinnista. Olen päässyt toteuttamaan asiakkaillemme laaja-alaisesti niin markkinoinnin suunnittelua, sisällöntuotantoa, maailmanluokan CRM-järjestelmän (HubSpotin) käyttöönottoa ja kehittämistä kuin erilaisten tutkimustenkin toteuttamista haastatteluissa auttamalla. Kaiken kaikkiaan siis monipuolinen, haastava ja innostava rooli!”

  Oma aktiivisuus ja työympäristön antamat mahdollisuudet ovat luoneet alustan nopealle kehitykselle ja itsensä haastamiselle – niin Balentorin markkinoinnin ja myynnin kuin asiakkuuksienkin parissa.

  Mitä nostaisit esiin omasta työstäsi ja ylipäätään Balentorilla työskentelystä?

  • Omiin työpäiviin ja niiden sisältöön pystyy vaikuttamaan – vapaus ja vastuu on itsellä.
  • Pääsee haastamaan itseään sekä tekemään tuttuja ja turvallisia hommia – tasapaino kaikessa.
  • Balentorin markkinoinnin lisäksi pääsee kehittämään hyvin erilaisten asiakkaiden markkinointia – oman ajattelutavan laajentaminen ja uuden oppiminen.
  • Sopivan kokoisena yrityksenä toimimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä – ketteryys.
  • Erilaisten persoonien tarpeisiin vastataan oikealla tavalla – saa ja kannattaa olla oma itsensä.

  ”On mahtavaa keskustella asiakkaidemme kanssa heidän markkinoinnistaan ja pohtia yhdessä, miten siitä voitaisiin saada irti vielä enemmän. Kaikista eniten itseäni motivoi asiakkaiden innostus. Eli kun huomataan, että tässä tehdään nyt jotain merkityksellistä ja aidosti heidän arkeaan auttavaa tai kun onnistun haastamaan heitä sen verran, että löydämme juuri sen oikean suuntaviivan. Myös visualisointi ja tarinankerronta ovat mukaansa tempaavia asioita, ja niitä pääsee onneksi tekemään sekä Balentorin markkinoinnissa että asiakkaiden kanssa.

  Viimeisenä asiana voisin mainita meidän puolivuosittain vaihtuvan markkinoinnin harjoittelijan mentoroinnin. On hienoa nähdä, miten se rooli, jossa itse on aikanaan ollut, kehittyy jatkuvasti markkinamuutosten mukana ja jokainen harjoittelija tuo rooliin vähän jotain uutta. Myös itse harjoittelijoiden kehitystä on mahtavaa päästä sparrauksen kautta edistämään ja nähdä heidän innostuksensa markkinointia kohtaan.

  Ylipäätään olen siis viihtynyt kyllä Balentorilla – niin harjoittelijana, markkinointikoordinaattorina kuin markkinointipäällikkönäkin. Kaikkea uutta on tullut napattua mukaan matkan varrella ja koko ajan pääsee oppimaan lisää.”

  Ole yhteydessä, kysy lisää ja laita hakemusta tulemaan!

  Salli Kokkinen
  Operatiivinen johtaja
  050 477 6523
  salli.kokkinen@balentor.fi