Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Johtaminen ja esimiestyö

  Johtaminen ja esimiestyö

  Johtamisen ja esimiestyön kehittäminen

  Johtaminen on organisaatiokulttuurin kovaa ydintä. Johtajat ja esimiehet ohjaavat ja mahdollistavat menestykselle suotuisan kulttuurin kehittymistä ja pysyvyyttä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja asiakkaan jatkuva huomioiminen. Johtaminen on suunnan näyttämistä, asioiden toimeenpanoa, ihmisten innostamista ja omaa esimerkkiä sekä paljon muuta. Tarjoamme johtajille ja esimiehille vaikuttavia ja tuloksekkaita kehitysohjelmia, joissa viedään johtajuus mitatusti uudelle tasolle. Viemme johtamisen muutokseen.

  Johtaminen ja esimiestyö -palvelut

  • Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat

   Toteutamme vaikuttavia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tutkintotavoitteisia valmennusohjelmia johtamisen, esimiestyön tai myynnin kehittämisen osa-alueilla. Valmennus voidaan räätälöidä joko yrityskohtaisesti tai laajemmin toimialan tarpeet huomioiden. Tutkintotavoitteinen ohjelma lisää osallistujien sitoutumista pidempikestoiseen valmennukseen ja mahdollistaa verkostoitumisen saman toimialan parissa työskentelevien esimiesten tai asiantuntijoiden kesken. Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää!

  Tukipalvelut osana johtamista ja esimiestyötä

  Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille suotuisa kehitysohjelma.

  Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme ihmisten lisäksi toimeenpanon, kulttuurin, rakenteiden, strategian ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten johtamisessakin kuuluu tehdä.

  Varaa tilannekartoitus strategiselta muutoskumppanilta.

  Otamme tapaamiseen mukaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat asiantuntijat ja valmistelemme tilanteeseenne sopivat esimerkit. Tapaamisia organisoi Balentorilta Julia Ryhänen.

  Mikä on teille ajankohtaista juuri nyt?

  Suvi Tuominiemi
  Yritysvalmentaja
  050 361 6016
  suvi.tuominiemi
  @balentor.fi

  Tiina Luoto-Mäenpää
  Yritysvalmentaja
  050 546 7575
  tiina.luoto-maenpaa
  @balentor.fi

  Tuija Hietanen
  Yritysvalmentaja
  050 413 1120
  tuija.hietanen
  @balentor.fi

  Whitepaper

  Muutos valmentavan johtamisen saattelemana

  Muutos voi tarkoittaa eri konteksteissa aivan eri asioita. Yrityksen liiketoiminnan muutos sekä yksilöiden ja tiimien kehittäminen on kuitenkin meille The Muutos.

  Miksi muutosta tai valmentavaa johtamista tarvitaan? Miten muutosprosessi usein etenee?

  Tässä whitepaperissa avaamme yhdenlaisen muutoksen polun, kerromme kuinka prosessissa edetään ja mitkä ovat yleisimmät kysymykset muutoksessa erityisesti johtamisen näkökulmasta.

  Whitepaper

  Johtamis- ja toimintakulttuurin muutoksen vauhdittaminen tutkimus- ja analytiikkaratkaisuilla

  Kun kyse on organisaation strategisesta uudistumisesta, tietyt muutoksen lainalaisuudet ovat voimassa, olipa kyse siirtymisestä tuotantokeskeisestä organisaatiosta asiakaskeskeiseen, itseohjautuvan organisaation rakentamisesta tai ketterien toimintamallien käyttöönotosta.

  Johtamisen ja esimiestyön referenssejä

  Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.