Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Johtaminen ja esimiestyö

Johtaminen ja esimiestyö

Johtamisen ja esimiestyön kehittäminen

Johtaminen on organisaatiokulttuurin kovaa ydintä. Johtajat ja esimiehet ohjaavat ja mahdollistavat menestykselle suotuisan kulttuurin kehittymistä ja pysyvyyttä. Johtamisella varmistetaan ja vahvistetaan muutoksen sujuvuus, henkilökohtaisten suoritusten laadukkuus ja asiakkaan jatkuva huomioiminen. Johtaminen on suunnan näyttämistä, asioiden toimeenpanoa, ihmisten innostamista ja omaa esimerkkiä sekä paljon muuta. Tarjoamme johtajille ja esimiehille vaikuttavia ja tuloksekkaita kehitysohjelmia, joissa viedään johtajuus mitatusti uudelle tasolle. Viemme johtamisen muutokseen.

Huomioimme laaja-alaisessa kehittämisessämme ihmisten lisäksi toimeenpanon, kulttuurin, rakenteiden, strategian ja modernin analytiikan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Kokonaisvaltaisena muutoskumppanina räätälöimme toimintamme asiakkaan ja analysoidun tilanteen mukaan. Aivan, kuten johtamisessakin kuuluu tehdä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille suotuisa kehitysohjelma.

Johtaminen ja esimiestyö -palvelut

  • Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat

    Toteutamme vaikuttavia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä tutkintotavoitteisia valmennusohjelmia johtamisen, esimiestyön tai myynnin kehittämisen osa-alueilla. Valmennus voidaan räätälöidä joko yrityskohtaisesti tai laajemmin toimialan tarpeet huomioiden. Tutkintotavoitteinen ohjelma lisää osallistujien sitoutumista pidempikestoiseen valmennukseen ja mahdollistaa verkostoitumisen saman toimialan parissa työskentelevien esimiesten tai asiantuntijoiden kesken. Tutkintotavoitteiset valmennusohjelmat voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena. Kysy lisää!

Tukipalvelut osana johtamista ja esimiestyötä

Mikä on teille ajankohtaista juuri nyt?

Jukka Rantala
Yritysvalmentaja
050 599 0086
jukka.rantala
@balentor.fi

Suvi Tuominiemi
Yritysvalmentaja
050 361 6016
suvi.tuominiemi
@balentor.fi

Tiina Luoto-Mäenpää
Yritysvalmentaja
050 546 7575
tiina.luoto-maenpaa
@balentor.fi

Harri Tammiruusu
Valmennuskonsultti
0500 558 888
harri.tammiruusu
@balentor.fi

Ossi Vanhamäki
Muutoskonsultti
041 466 6046
ossi.vanhamaki
@balentor.fi

Tuija Hietanen
Yritysvalmentaja
050 413 1120
tuija.hietanen
@balentor.fi

Whitepaper

Johtamis- ja toimintakulttuurin muutoksen vauhdittaminen tutkimus- ja analytiikkaratkaisuilla

Kun kyse on organisaation strategisesta uudistumisesta, tietyt muutoksen lainalaisuudet ovat voimassa, olipa kyse siirtymisestä tuotantokeskeisestä organisaatiosta asiakaskeskeiseen, itseohjautuvan organisaation rakentamisesta tai ketterien toimintamallien käyttöönotosta.

Whitepaper

Muutosjohtamisen kahdeksan haastetta

Hyvätkään suunnitelmat eivät kestä törmäystä todellisuuden kanssa, jos vastaan tuleviin haasteisiin ei ole valmistauduttu. Mitkä ovat muutosjohtamisen kahdeksan yleisintä haastetta?

Johtamisen ja esimiestyön referenssejä

Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.