Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Digitalisaatio

Hyödynnä digitalisaation mahdollisuudet

Digitalisaatio on ilmiö, joka vaikuttaa kaikkeen liiketoimintaan erittäin suurella voimalla. Toisilla liiketoiminta-alueilla perinteiset liiketoimintamallit ovat jo muuttumassa vahvasti. Muiden toimialojen suhteen muutos on vielä edessä. Varmaa on vain se, että digitalisaatio tulee vaikuttamaan jokaisen yrityksen liiketoimintaan. Digitalisaation hyödyntämisessä tulee arvioida yrityksen nykyisten tietojärjestelmien kunto ja datan laatu. Ne toimivat lähtökohtana asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden rakentamisessa. Lisäksi on mietittävä minkälaisilla ratkaisuilla saadaan kehitettyä yrityksen sisäistä tehokkuutta ja ketteryyttä. Tarjoamme asiakkaillemme näkemystä digitalisaation hyödyntämiseen ja konkreettisia projekteja digistrategioiden laatimiseen.

Palvelut

Digitalisaatio

Digitalisaatio osana strategiaa

Digitalisaatio tulee muuttamaan kaikkien yritysten liiketoimintaa merkittävästi. Muutos on jo käynnistynyt ja siksi yritysten tulee investoida digitaalisuuteen nopeasti. Investointien tulee kuitenkin linkittyä vahvasti yrityksen liiketoimintastrategiaan, jotta ne tukevat yrityksen tavoitteita ja saavat tuen koko organisaatiolta.

Digitaalisen tiekartan laatiminen

Digitaalisuuden toteuttaminen vaatii suunnitelmallisuutta ja toteutettavien investointien priorisointia. Me Balentorilla autamme organisaatioita arvioimaan lähtötilanteen ja laatimaan suunnitelman siitä, miten digitalisaatiota voidaan hyödyntää laajasti organisaation toiminnassa.

Yhteyshenkilö

Kert Kenner
Yritysvalmentaja
050 548 8278
kert.kenner@balentor.fi

Videoblogisarja

Digitalisaatio muuttaa liiketoimintaa

Digitaalisuus muuttaa kaikkia liiketoimintoja – tarvitset digistrategian tueksesi

Taustatekijät, jotka vaikuttavat digitalisaation hyödyntämiseen

Yrityksen valmiudet digitalisaation hyödyntämiseen

Strategian ja liiketoiminnan referenssejä

Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.