Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Ossi Vanhamäki - Muutoskonsultti

  Yhteystiedot

  Ossi Vanhamäki - Muutoskonsultti

  Monissa liemissä keitetty strategian ja muutoksen asiantuntija.
  Herrasmies tilanteessa kuin tilanteessa.
  Humoristinen, Fingerporille naurava ja ystävällinen ihminen.

  Ossi Vanhamäki
  Muutoskonsultti
  041 466 6046
  ossi.vanhamaki@balentor.fi

  Ossilta löytyy näkemystä kiperissäkin tilanteissa. Syvään päähän heitettäessä hän ui vuosien kokemuksellaan kohti ratkaisua ja tavoitteita. Oivalluttaen ja inspiroiden asiakkaitaan ja kumppaneitaan.

  Kuka olen?

  Muutoskonsultti

  Olen pitkän linjan muutoskonsultti ja intohimoinen liiketoiminnan kehittäjä. Erityisesti työskentelen johtamisen, esimiestyön ja strategian parissa. En kuitenkaan halua rajata osaamistani liikaa, sillä usein raja on häilyvä ja asiakkuudet hyvin kokonaisvaltaisia. Työskentelen mielelläni niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja eniten työssäni motivoi asiakkaiden oivalluttaminen.

  Miksi Balentor?

  Balentorilta odotin dynaamista ja älykästä työyhteisöä, mutta kollegat pääsivät silti yllättämään positiivisemmin. Täällä on aito tekemisen meininki ja sparrausta sekä tukea on saatavilla jatkuvasti sitä tarvitsevalle. Ihmiset ovat persoonallisia, mutta jokainen jakaa saman intohimon asiakastyötä kohtaan – jokainen asiakas kohdataan kumppanina ja yhtä tärkeänä kuin edellinenkin.

  Balentorin katon alle mahtuu lisäksi valtavan laaja osaamisen kirjo, jonka takia suurienkin hankkeiden läpivienti onnistuu erinomaisesti ja jokainen pääsee kukoistamaan omalla alueellaan. Meillä onkin asiakkuuksia ihan laidasta laitaan, joka todistaa väitteeni oikeaksi.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni

  Parhaiten mieleeni ovat jääneet sellaiset asiakkuudet ja kumppanuudet, joissa kehitys on yllättänyt asiakkaan positiivisesti tai hän on aidosti oivaltanut jotain merkityksellistä – oli se sitten pientä tai suurta. Tähän liittyen on hyvä muistaa, että liian vahva oma ideologia voi olla kehittämisen kannalta vaarallista. Se estää helposti uusien näkökulmien pohtimisen. Tämän takia ulkopuolisen apua kannattaa hyödyntää osana muutosprojekteja.

  Eritoten lähellä sydäntäni ovat kokonaisvaltaiset ja strategiset projektit, joissa pääsee haastamaan niin itseään, asiakasta kuin kollegoitaankin pitkällä aikajänteellä. Niissä myös asiakkaisiin tulee luotua syvä yhteys jatkuvan vuoropuhelun ansiosta.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Organisaation kokonaisuuden johtaminen ja johtoryhmätyöskentely
  • Strategiaprosessit, muutos- ja strateginen johtaminen
  • Asiakkuuksien johtaminen
  • Johtaminen ja johtajacoaching

  Referenssini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.