image Muutoksen kokonaiskuvaan kirkkautta image Eläinlääkäri: Asiakkuuksien johtamisella kilpailuetua

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  #MYYNTIPODI – Kuuntele nyt!

  Haluatko saada konkreettisia oppeja arjen myyntitulostesi parantamiseen? Kaipaatko ideoita siihen, miten voit viedä myyntisi uudelle tasolle? Jos vastauksesi kysymyksiin on kyllä, ota kuunteluun #Myyntipodi ja oivalla Uuden ajan myynnin salat!

  Podcastissa suositun #Myyntikirjan kirjoittajat ja myynnin edelläkävijät, Kert Kenner ja Sani Leino tarjoavat uusia oivalluksia myynnin ammattilaisille sekä alleviivaavat myynnin muuttumattomia totuuksia. Podcastin tavoitteena on ennen kaikkea haastaa vanhan ajan myyntimalleja ja päivittää kuuntelijoiden myyntitaidot 2020-luvulle.

  Uuden ajan myynti on ensi sijassa asiakasymmärryksen parempaa haltuunottoa.

  Mitä asiakkaat odottavat nykypäivänä myyjältä? Mitä elementtejä kannattaa lähteä rakentamaan hyvään myyntikonseptiin? Entä miten saada kylmistä kontakteista lämpimiä keskusteluja? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudutaan #Myyntipodin ensimmäisissä jaksoissa, joiden teemat koskettavat jokaista B2B-myyntityötä tekevää. Jaksoissa Kert ja Sani jakavat ajatuksiaan ja oivalluksiaan esimerkiksi myyntikonseptin rakentamisesta, prospektoinnista, kontaktoinnista sekä myyntineuvottelun onnistumistekijöistä. Aiheisiin paneudutaan nimenomaan modernin myynnin näkökulmasta, jotta saadut opit sopivat vallitsevaan myynnin uuteen aikaan.

  Uudessa normaalissa eivät päde pelkästään entiset tottumukset ja toimintatavat. Muuttuneet markkinat vaativat uudenlaista ajattelua, jota #Myyntipodissa avataan tarkemmin. Myynnin asiantuntijoina Kert ja Sani nostavat podcastissa esiin muun muassa sen, että nykypäivänä asiakkaat ovat kriittisempiä ajastaan: he eivät ota vastaan myyjiä, joilla ei ole selkeää näkemystä. Myyjän tuleekin kuunnella asiakasta ja tuoda todellista arvoa asiakkaalle.

  Tieto on ilmaista. Näkemys on se, josta maksetaan.

  Uusia jaksoja tipahtelee sopivin väliajoin. Tilaamalla uutiskirjeemme, saat tiedon uusista jaksoista suoraan sähköpostiisi!

  Jatketaanko keskustelua teidän näkökulmastanne? Ota yhteyttä!

  Kert Kenner
  Yritysvalmentaja
  050 548 8278
  kert.kenner@balentor.fi

  Webinaaritallenne

  Uuden ajan myynnin kehittäminen

  Tule kuulemaan, miten Uuden ajan myyntiä kehitetään! Uusi aika: Elämme valistuneiden ja valtaistuneiden asiakkaiden aikakautta. Tämän myötä myynti on murroksessa ja jatkuvassa muutoksessa.

  Whitepaper

  Uuden ajan B2B-myyntimalli

  Uuden ajan B2B-myyntimalli – Asiakasymmärrys – Myyntikonsepti ja digitalisointi – Myynnin johtaminen ja kulttuuri. Pääse käsiksi näihin ja muihin markkinoilla puhututtaviin teemoihin!

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.

  Ota yhteyttä

  Keskustellaanko lisää myynnin kehittämisestä teidän näkökulmastanne käsin? Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan!

   Jos tarjouspyynnössänne on liitteitä, voitte lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen info@balentor.fi

   Kert Kenner
   Yritysvalmentaja
   050 548 8278
   Kirjoitukseen liittyvät
   • Kaikki
   • Kirjoittajan
   • Kategorian
   • Tagien mukaan