Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

  • Liiketoimintasuunnitelma

Etusivu  »  Palvelumme  »  Suorituskyky ja prosessit  »  Liiketoimintasuunnitelma

Suorituskyky ja prosessit

Liiketoimintasuunnitelma

Varsinkin uusia aloittelevia organisaatioita koskeva liiketoimintasuunnitelma on olennainen osa strategiaa ja liiketoiminnan aloittamista. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö vain? Me autamme sekä liiketoiminnan suunnittelussa, toimeenpanossa että tuloksien seurannassa.
Liiketoimintasuunnitelma kulkee organisaation kehityksessä mukana ja koskettaa jokaista organisaatiotasoa aina johtoryhmätyöskentelystä asiakasrajapintaan asti. Koska se vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin organisaatiossa, myös sen päivittäminen on olennaista tietyin väliajoin. Koska ympäristö muuttuu, on myös liiketoimintasuunnitelman muututtava sen mukana. Ainakin, jos haluaa pysyä kilpailijoiden edellä tai vähintään vauhdissa mukana.

Kuinka liiketoimintasuunnitelmaa kannattaa lähestyä? Hyvin toteutettujen tutkimuksien avulla voimme varmistaa liiketoimintasuunnitelman oikean suunnan ja vaikuttavuuden ihmisiin sekä toimintatapoihin. Myös kulttuuriin ja rakenteisiin linkittäminen on olennainen vaihe liiketoimintasuunnitelman suunnittelussa ja toimeenpanossa. Kuinka sitten saamme liiketoimintasuunnitelman tukemaan kaikkia näitä osa-alueita? Siinä me voimme olla avuksi.

Yhteyshenkilö

Kert Kenner
Yritysvalmentaja
050 548 8278
kert.kenner
@balentor.fi

Suorituskyvyn ja prosessien referenssejä

Olemme toimineet yli 20 vuoden ajan lukuisten yritysten kehityskumppanina.