Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Lauri Hulkkonen - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Lauri Hulkkonen - Yritysvalmentaja

  Tavoitehakuinen, urheilullinen ja innovatiivinen.
  Lähes filosofisen ajattelukyvyn omaava.
  Positiivinen ja kasvuhakuinen asiantuntija.

  Lauri Hulkkonen
  Yritysvalmentaja
  040 679 5565
  lauri.hulkkonen
  @balentor.fi

  Lauri on inspiroiva kasvutekijä! Laaja kokemuspohja ja tietotaito on vahva tuki yrityksesi kasvupolulle.

  Kuka olen?

  Olen kasvuhakuinen ja urheilullinen tuotantotalouden insinööri, perheenisä ja rahoituksen osaaja. Kaupallinen persoonani ja vahva taloudellinen osaamiseni ovat vahvuuksiani asiakaslähtöisessä myynnissä, rahoituksessa ja strategiatyössä. 16 vuoden johtajakokemus, sisältäen 6 vuotta myynnissä ja 10 vuotta tuotannon vetovastuussa, luovat monipuolisen liiketoimintaymmärryksen.

  Minulla on neljä arvokasta eri yrityskulttuurikokemusta; Sanoma-konsernista aina startupin perustamiseen saakka. Laaja kokemus yritysten eri kasvun vaiheista antaakin erittäin hyvät valmiudet ymmärtää asiakkaan tarpeita eri tilanteissa.

  Miksi Balentor?

  Olen ollut mukana kymmenissä yksityisissä ja julkisen rahoituksen caseissa (esim. ELY, Business Finland ja Finnvera). Näiden lisäksi minulla on laaja yksityisenpuolen yritysrahoituskokemus yksityisistä sijoittajista, pääomasijoittajista, sekä joukkorahoituksesta. Olen sekä toimitusjohtajan että liiketoimintayksikön johtajan roolissa vetänyt useita kansainvälisiä projekteja. Useat globaalit tuotelanseeraukset ja markkinointikampanjat kuluttajatuotteille luovat hyvän pohjan myös muiden yritysten auttamiseen ja tukemiseen samojen haasteiden parissa. Yli viiden vuoden globaali kokemus teollisuuden komponenttien hankinnasta on ollut tärkeää oppia globaalien toimitusketjujen ja kustannusoptimoidun logistiikan hallintaan.

  Uskon voivani hyödyntää edellä mainittua tietotaitoani osana Balentorin osaavaa joukkoa; tuoden sekä omaa osaamistani muiden balentorilaisten käyttöön että ammentaen heidän osaamistaan oppiakseni itse lisää.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni

  Kolmen eri yrityksen kansainvälisen strategiatyön ja Go to market USA myynnin käynnistäminen sekä kehittäminen ovat erityisesti jäänet mieleen. Näiden yritysten kasvua on ollut ilo seurata.

  Mitkä ovat ydinosaamisalueitani?

  • Operatiivisen tehokkuuden ja kannattavuuden parantaminen
  • Kasvun konsultointi ja valmennus
  • Tuotannon ja prosessikehitys ja automatisointi
  • Syvällinen ymmärrys yrityksen taloudesta, yritysrahoituksesta sekä tukimuodoista
  • Globaalien toimitusketjujen ja kustannusoptimoidun logistiikan hallinta
  • Kansainvälinen myynti B2B ja B2C, asiakaskokemus, palvelukokemus ja näiden kehittäminen

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.