image Videoblogisarja:
OKR-videovinkit
image Gtmhub X Balentor
Gtmhub-webinaari – Webinaaritallenne

Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Kokenut markkinoinnin asiantuntija asiakkaiden avuksi ja markkinoinnin vetäjäksi

  Rekrytointi

  Haemme kokenutta markkinoinnin ammattilaista asiakastyöhön sekä johtamaan Balentorin markkinointia!

  Etsimme tiimiimme intohimoista ja innostunutta markkinoinnin ammattilaista auttamaan asiakkaitamme markkinoinnin toteuttamisessa sekä johtamaan meidän omaa markkinointiamme! Löytyykö sinulta kokemusta markkinoinnista ja asiakastyö on lähellä sydäntäsi? Kiinnostaisiko olla osa asiantuntevaa, modernia ja matalahierarkista työyhteisöä? Voit olla etsimämme henkilö!

  Näitä asioita arvostamme:

  1. Sinulla on kokemusta markkinointi, viestintä- tai mainostoimistossa työskentelystä.

  2. HubSpot on sinulle tuttu markkinoinnin työkalu. 

  3. Ymmärrät hyvin B2B-markkinoinnin erityispiirteet ja pystyt luomaan mielenkiintoisia markkinoinnin sisältöjä niin visuaalisesti kuin kirjallisesti. 

  4. Omaat yhteistyökykyisen ja palveluhenkisen työskentelyotteen, minkä kautta sinulla on valmiudet kehittää markkinoinnin toimintamalleja yhdessä Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa. 

  Muut faktat:

  1. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä, mutta meillä työskentely on mahdollista myös kokonaan kotoa käsin. 

  2. Sujuva englanninkielentaito katsotaan eduksi. 

  3. Työaikasi jakautuu siten, että puolet ajasta on Balentorin omaa markkinointia ja puolet asiakkaiden konsultointia. 

  Markkinointi Balentorilla 

  Johdat tehtävässä Balentorin markkinointia, jossa sinulla on apukäsinäsi tiiviin markkinointitiimimme jäsenet. Tiimiin kuuluu teknisen puolen osaajamme sekä vaihtuva markkinoinnin harjoittelija, jonka mentorointi kuuluu tehtäviisi. Toteutat ja olet mukana luomassa markkinointistrategiaamme yhteistyössä johtoryhmän ja Balentorin muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävinäsi ovat muun muassa kohderyhmäkohtaisten markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotanto, materiaalien visualisointi sekä HubSpotin ylläpito ja kehittäminen. Vastaat markkinoinnin budjetoinnista, mittaamisesta sekä raportoinnista kehittäen myös pitkäjänteisesti markkinoinnin prosessejamme sekä toimintamallejamme. Olet osa Balentorin johtoryhmää. 

  Asiakkaiden konsultointi 

  Autat pieniä ja keskisuuria asiakkaitamme markkinoinnin toteuttamisessa ja tiedolla johtamisessa. Konsultoit ja sparraat asiakkaitamme HubSpotin hyödyntämisessä sekä tuotat asiakkaillemme visuaalista ja kirjallista sisältöä asiakkaiden markkinoinnin kehittämiseksi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus konsultoida asiakkaitamme myös muissa markkinoinnin osa-alueissa – oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Asiakastyössä sinulla on ympärilläsi kuuden hengen tiimi, joka auttaa ja tukee sinua asiakasprojektien onnistumisessa.  

  Miksi töihin meille?

  Meille asiakkaitamme arvostava sekä uutta innovoiva yrityskulttuuri on kunnia-asia. Tätä tavoitetta tukevat oppimisen ja kehittymisen arvostaminen, vastuuta ja vapautta tukevat toimintamallimme sekä kumppanuudet alojensa johtavien toimijoiden kanssa. Näiden lisäksi tarjoamme: 

  • Monipuolisen työnkuvan, jota saat toteuttaa parhaaksi näkemälläsi tavalla. 
  • Mielenkiintoiset projektit asiakkaiden kanssa.
  • Kannustavan palkan. Meillä ei kenelläkään ole palkkakattoa. 
  • Mahtavat tiimikaverit. Olet osa kuuden hengen pk-yritysten kehittämiseen keskittyvää tiimiämme, jossa hauskat ja ammattitaitoiset työkaverit ottavat sinut lämpimästi vastaan.
  • Huolellisesti valmistellun perehdytysjakson. 
  • Ensiluokkaiset työvälineet, joustavan työnteon ja työajan mallin, kattavan työterveyshuollon, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, yhteiset virkistäytymistapahtumat sekä oman osaamisen kehittämismahdollisuudet. 

  Näin hakuprosessimme etenee

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 7.12.2022 mennessä Annelle osoitteeseen anne.mero@balentor.fi. Kuulemme mielellämme, minkälainen tyyppi sinä olet ja minkälainen kokemus sinulla on markkinoinnista. Aiemmat tehtävät, opit ja oivallukset kiinnostavat meitä erityisesti. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. 

  Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta viimeistään tammikuun 2023 loppuun mennessä. Haastattelut pidämme viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen, mutta saatamme olla sinuun yhteydessä jo hakuajan aikana. 

  Lisätietoja tehtävästä saat operatiiviselta johtajaltamme Anne Merolta (040 417 4247). 

  Anne Mero
  Operatiivinen johtaja
  040 417 4247
  anne.mero@balentor.fi

  Tutustu uratarinoihimme

  Balentor
  Me olemme kumppanisi muutoksessa ja kehityksessä. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan päämääränsä toteuttamalla laajoja kehitysohjelmia, räätälöityjä täsmävalmennuksia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, asiakaskokemuksen, myynnin sekä työyhteisön kehittämisen alueilla.
  Kirjoitukseen liittyvät
  • Kaikki
  • Kirjoittajan
  • Kategorian
  • Tagien mukaan