Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Kert Kenner - Yritysvalmentaja

  Yhteystiedot

  Kert Kenner - Yritysvalmentaja

  Myyntimoguli sekä markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen asiantuntija.
  Tuhansien yrityksien valmennuskokemus takanaan.
  Humoristinen, nopea liikkeissään ja hyvin kaukana perinteisestä konsultista.

  Kert Kenner
  Yritysvalmentaja
  050 548 8278
  kert.kenner@balentor.fi

  Kert on edelläkävijä myynnin ajattelumalliensa kanssa ja siitä onkin todisteena suosittu #Myyntikirja. Tästä miehestä ei puutu vauhtia tai energiaa ja valmennuspalautteet puhuvat puolestaan.

  Kuka olen?

  Olen toiminut Balentorin yritysvalmentajana ja partnerina yli 20 vuotta. Intohimonani on Uuden ajan myynnin kehittäminen. Olen valmentanut urallani yli 1000 yritystä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia.

  Intohimonani on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi uskon vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Rakkaudesta lajiin valmennan ympäri Suomea eri yrityksiä yli 200 valmennuksen vuosivauhtia.

  Miksi Balentor?

  Jokainen valmentaja kaipaa työyhteisöä rinnalleen, missä kehittyä. Balentorilta saan sisäisesti sparrausta näkemyksilleni ja pääsen kehittymään valmentajana entistä paremmaksi.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Jokainen toteutus on ainutkertainen ja mieleenpainuvin. Parhaiten mieleen jäävät sellaiset toteutukset missä olen aidosti tuonut ja luonut asiakkaalle arvoa sekä samalla kovaa kasvua. Yleensä toteutukseni ovat asiakassuhteeltaan pitkäaikaisia, jolloin samalla on ilo olla seuraamassa suoria vaikutuksia asiakkaan liiketoimintaan, sen tuloksiin ja kehittymiseen.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Liiketoiminnan kehittäminen ja kehitysohjelmat
  • Uuden ajan myynnin kehittäminen
  • Kasvuvalmennukset
  • #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B myynnissä – kirjan kirjoittaja

  Referenssini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.