Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Julia Ryhänen - Markkinointipäällikkö

  Yhteystiedot

  Julia Ryhänen - Markkinointipäällikkö

  Tarinallistaja ja visuaalinen velho.
  Markkinoinnin ammattilainen ja intohimoinen toteuttaja.
  Luova, päämäärätietoinen ja itseltään paljon vaativa tehokas ekspertti.

  Julia Ryhänen
  Markkinointipäällikkö
  040 4173206
  julia.ryhanen@balentor.fi

  Tämä markkinointia erinomaisesti ymmärtävä ja toteuttava multiosaaja on paitsi taitava työssään myös älyttömän tehokas. Julialla pysyy näpeissään niin suurempien markkinoinnin kokonaisuuksien hallinta kuin arkipäiväiset yksityiskohdatkin.

  Kuka olen?

  Markkinointipäällikkö, muutosasiantuntija, KTM

  ”Vanhentuneen käsityksen mukaan markkinointi nähdään erillisenä osa-alueena. Modernissa työyhteisössä markkinointi on kytketty sulavasti osaksi myyntiä, asiakkuuksien hallintaa ja erityisesti strategiaa.”

  Vastaan Balentorilla markkinointistrategian rakentamisesta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. Operatiivista käytännön tekemistä hoidamme yhdessä markkinointitiimimme kanssa. Lisäksi vastuullani on monipuoliset markkinoinnin suuremmat kokonaisuudet ja kampanjoiden hallinta. Näistä kerrytettyä tietotaitoa hyödyntäen konsultoin asiakkaitamme markkinoinnin kehittämisessä ja olemme esim. HubSpotin sertifioitu kumppani.

  Kauppatieteitä opiskellessani markkinointi veti alana puoleensa vimmatusti, jonka takia tiesinkin ottavani sen pääaineeksi. Mielestäni luonnollisen combon markkinoinnin ympärille loivat johtamisen ja kauppaoikeuden sivuaineet, sillä hyvä markkinointi vaatii johtamista myös itseohjautuvassa organisaatiossa. Kauppaoikeus puolestaan luo erinomaisen pohjan Suomen kaltaisessa maassa, jossa suurin osa yrityksistä on pk-yrityksiä, jotka harvoin hyödyntävät lakitoimistojen asiantuntijuutta.

  Monet kuvaavat minua positiiviseksi, elämän myönteiseksi ja päämäärätietoiseksi. Nämä luonteenpiirteet ovat varmasti auttaneet aina saavuttamaan elämässä sen, mitä olen sillä hetkellä tavoitellut.

  Miksi Balentor?

  Vaikka kauppakorkeassa ei vaadita harjoittelujaksoa, koin haluavani teoriaosaamisen tueksi käytännön osaamista ennen valmistumistani, jotta työnhaku kävisi jouhevammin. Balentorin markkinoinnin puolen vuoden harjoittelu sopi itselleni täydellisesti ja harjoittelupätkän jälkeen olinkin todistanut kykyni, sillä sain jäädä markkinointikoordinaattoriksi. Noin vuoden jälkeen ylenin vielä markkinointipäälliköksi – saavuttaen yhden uraetappini.

  Balentorin ”valitsin” sen mielenkiintoisen toimialan ja ammattilaisia täynnä olevan työympäristön takia. Vastuuta ja vapautta täällä motivoitunut yksilö kyllä saa, mutta tekemisen kanssa ei silti jää koskaan yksin. Täällä edistetään asioita yhdessä. Tiiminä.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Markkinointistrategian luominen ja kehittäminen
  • Sisältömarkkinointi, somemarkkinointi
  • HubSpotin myynnin ja markkinoinnin automatisointi ja kehittäminen
  • Sisäinen viestintä ja markkinointi
  • Visualisointi ja tarinallistaminen
  • Myynti ja asiakaspalvelu

  Referenssini

  Sertifikaattini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.