Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Harri Tammiruusu - Valmennuskonsultti

  Yhteystiedot

  Harri Tammiruusu - Valmennuskonsultti

  Aina sanavalmis verbaalinen sanakone.
  Vaikuttava puhuja ja pilke silmäkulmassa elämää katsova ammattilainen.
  Yllättävä, oivalluttava ja erinomainen valmennuskonsultti.

  Harri Tammiruusu
  Valmennuskonsultti
  0500 558 888
  harri.tammiruusu@balentor.fi

  Valmentajana ja johdon sparraajana Harri on retorisesti rikas keskustelija, jonka ohjauksessa tarkastellaan tosiasioita ilman suojalaseja. Harrin ohjauksessa asioita ei runnota läpi, vaan ihmisillä on tilaa oivaltaa, sillä mottonsa mukaisesti ”muutoksen tulee tapahtua ihmisessä, ei ihmiselle”.

  Kuka olen?

  Olen valmennuskonsultin roolissa ollut mukana erilaisissa liiketoiminnan kehityshankkeissa viimeiset 20 vuotta. Vuosien varrella olen välillä poikennut liiketoimintavastuussa asiakkaiden puolella vieden vaativia muutoshankkeita läpi yksittäisinä projekteina. Kokemusta on kertynyt yli 200:sta eri muutosprojektista ja 2500 valmennuksesta. Toimialakirjo on ollut matkan varrella hyvinkin laaja, joka on vahvistanut omaa osaamista ja ymmärrystä erilaisista liiketoimintamalleista sekä liiketoimintaympäristöistä.

  Balentorilla olen toiminut nyt reilun parin vuoden ajan pitkälti vakiintuneen asiakaskunnan kanssa strategisena muutoskumppanina. Työssäni keskityn yritysten johtoryhmätason ja avainhenkilöiden sparraamiseen ja työn tukemiseen monin eri tavoin. Johtamisen kehittäminen ja strategisten muutoshankkeiden toteuttamisen nopeuttaminen ja varmistaminen ovat työni keskeisimmät mittarit.

  Omaa vahvaa valmennuskokemustani hyödynnän ensisijaisesti vahvistamalla johdon ja avainhenkilöiden kyvykkyyksiä toteuttaa omaa johtajuuttaan valmennuksellisesti. Yhdessä asiakkaideni kanssa hyödynnämme niin johtamisen kehittämisessä kuin muutoshankkeiden läpiviennissä Balentorin tutkimus -ja analytiikkapalveluita.

  Miksi Balentor?

  Balentorilla olen toiminut reilut kaksi vuotta ja ennen sitä tehnyt myös pitkän aikaa valmennuskonsultin töitä. Balentorilla on pitkä kokemus liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisen kumppanina ja vaativalla muutoskumppanitoimialalla poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys, mikä kertoo omistautumisesta asiakasprojekteihin sekä osaamisesta.

  Hyödynnän  kaikissa asiakkuuksissani, niin johtamisen kehittämisessä kuin muutoshankkeiden läpiviennissäkin, Balentorin tutkimus -ja analytiikkapalveluita, jotka tarjoavat erinomaisia työkaluja ja mitattavuutta pitkäjänteiseen strategiseen asiakasyhteistyöhön.

  Mieleenpainuvimmat toteutukseni:

  Mieleenpainuvimmat toteutukset ovat luonnollisesti sellaiset hankkeet, joita yhdistävät yhteistyön kesto sekä muutoksien vaikeuskerroin. ”Pienet ihmeet” palkitsevat, jäävät ikuisesti mieleen, mutta antavat myös ainutkertaisia eväitä hyödynnettäväksi tuleviin haasteisiin ja asiakastarpeisiin. Usein on myös niin, että tässä työssä pääsee läheltä todistamaan, mikä on lopulta kulttuurin voima ja mitä kulttuurille voi tapahtua, kun ihmisten välinen yhteistyö nousee uudelle tasolle.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Johtoryhmätyön ja johtamisjärjestelmien kehittäminen
  • Johtamisen ja esimiestyötyön kehittäminen
  • Strategiaprosessit ja strategian implemetointi
  • Erilaisten liiketoimintojen -ja liiketoimintamallien kehittäminen
  • Toimiminen johdon sparraajana ja asiakkaan ”operaatiomiehenä” eri muutoshankkeissa

  Referenssini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.