Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Anne Ruohonen - Asiakkuusspesialisti

  Yhteystiedot

  Anne Ruohonen - Asiakkuusspesialisti

  PK-asiakkaidemme kulmakivi ja tukipilari.
  Kehitysohjelmien vakuuttava asiantuntija.
  Myynnin ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen.

  Anne Ruohonen
  Asiakkuusspesialisti
  046 921 6414
  anne.ruohonen@balentor.fi

  Anne on helposti lähestyttävä, positiivinen ja päämäärätietoinen. Hän on erinomainen keskustelija ja aidosti asiakkaistaan kiinnostunut ammattilainen. Muutokset toimintaympäristössä eivät haittaa, vaan Anne sopeutuu ja muokkaa toimintatapojaan, kuten nykyaikaisen myyjän kuuluukin.

  Kuka olen?

  Asiakkuusspesialisti

  Vastaan Balentorilla pääasiassa ELY:n kehitysohjelmiin liittyvästä yhteydenpidosta, eli toimin linkkinä asiakkaiden, valmentajiemme ja ELY-keskuksen yhteyshenkilöiden välillä. Olen päivittäin yhteydessä yrityksiin ja autan kaikissa kehitysohjelmiin liittyvissä asioissa aina yrityksen kehitystarpeiden kartoituksesta ohjelman sähköisen hakemuksen täyttöön. Toimin myös alueellisesti ELY-keskusten yhteyshenkilönä kehitysohjelmien osalta.

  Miksi Balentor?

  Päädyin Balentorille monien sattumien kautta. Aiemmassa työelämässä olen muun muassa toiminut esimiestehtävissä kaupan ja kiinteistönhoidon parissa, mutta täältä olen löytänyt uuden paikkani. Balentor antaa haasteita, mutta myös paljon mahdollisuuksia. Täällä pääsen aidosti omalla työpanoksellani vaikuttamaan tuloksiin. Myös vapaus ”työhuoneen kahleista” on ollut tärkeää, kun muutin elämäni Keski-Suomesta Pohjois-Savon maaseudulle.

  Mikä on parasta Balentorin työympäristössä/kulttuurissa?

  Olemme talo täynnä persoonia, joista jokainen loistaa omalla ydinosaamisalueellaan. Sparrausta ja tukea saa myös aina tarvittaessa. Vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoito
  • Myynti ja asiakaspalvelu
  • Viestintä

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa muutoksen vauhdittamisesta, johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.