Ota yhteyttä

  Miten voimme olla avuksi?

  Anne Mero - Operatiivinen johtaja

  Yhteystiedot

  Anne Mero - Operatiivinen johtaja

  Pitkäkestoisten kehitysohjelmien projektinjohdon aatelia.
  Asiakassuhteiden ammattimainen ylläpitäjä.
  Henkilöstöjohtamisen ja -kehittämisen ammattilainen.

  Anne Mero
  Operatiivinen johtaja
  040 417 4247
  anne.mero@balentor.fi

  Anne on ihmisläheinen, helposti lähestyttävä ja aito, mutta samalla tomakka henkilöstön puolesta puhuja. Pitkän linjan kokemus kokonaisvaltaisten kehitysohjelmien projektinjohdosta luo parhaat mahdolliset eväät asiakassuhteiden hallinnalle ja vaalimiselle.

  Kuka olen?

  Operatiivinen johtaja, KTM

  Vastaan Balentorilla tavoitteiden ja strategian rakentamisesta ja toteutumisesta. Vastuualueelleni kuuluvat Balentorin kokonaisuuden, henkilöstön, talouden ja kehittämisen johtaminen. Tämän lisäksi toimin aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Vastaan muutamien isompien asiakkaidemme asiakkuuden hoidosta, toimin projektipäällikkönä sekä olen mukana avaamassa myös uusia asiakkuuksia.

  Entisenä kilpaurheilijana minut löytää usein vapaa-ajallani erilaisten urheiluharrastusten parista, kuten lenkkeilemästä tai kuntosalilta, tai sitten perheen ja ystävien kanssa puuhastelemasta.

  Miksi Balentor?

  Minun ja Balentorin tarina on alkanut vajaa 10 vuotta sitten, kun törmäsin opiskelujen loppuvaiheessa Balentorin projektinjohdon harjoittelijahakuun. Projektimainen työskentely sekä yritysten ja organisaatioiden auttaminen saamaan parempia tuloksia kolahti minulle heti, ja sai hakemaan harjoittelupaikkaa. Jo heti ensimmäisten kuukausien aikana huomasin, että olen löytänyt Balentorista itselleni unelmieni työpaikan. Myös Balentorilla asia nähtiin näin ja minulle löytyi paikka osana tavoitteellista ja asiakaskeskeistä joukkoamme.

  Balentorilla minulle tärkeintä on työmme merkitys, eli suomalaisten yritysten ja organisaatioiden auttaminen saamaan parempia tuloksia ja sitä kautta Suomen menestyksen rakentaminen. Lisäksi tavoitteellinen, nopeatahtinen ja monia eri kokonaisuuksia yhdistelevä työ on sellaista, josta nautin. Ja tietenkin mielenkiintoiset, älykkäät ja hauskat työkaverit kruunaavat kokonaisuuden.

  Mitä ovat ydinosaamisalueeni?

  • Strateginen kokonaisuuden johtaminen
  • Henkilöstön ja talouden johtaminen
  • Pitkäkestoisten muutosohjelmien projektinjohto ja -hallinta
  • Asiakkuuksien johtaminen ja sisäinen palvelukehitys

  Referenssini

  Tilaa uutiskirjeemme

  Haluaisitko saada tuoreinta tietoa PK-yrityksen muutoksen johtamisesta, myynnin kehittämisestä ja liiketoiminnan uusista trendeistä suoraan sähköpostiisi?

  Liity avainhenkilöiden joukkoon, joille kokoamme ja toimitamme parhaat palat muutaman kerran vuodessa suoraan omaan sähköpostiin.
  Halutessasi voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.