Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Balentor

Vaikuttavin kehityskumppani

Balentor on vaikuttava kehitys- ja muutosyhtiö. Ydinosaamistamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Toteutamme räätälöityjä täsmävalmennuksia, laajoja kehitysohjelmia sekä tutkimuksia ja arviointeja. Toimimme erityisesti johtamisen, myynnin, liiketoiminnan ja strategian sekä työyhteisön kehittämisen alueilla. Tutkimus- ja vaikuttavuuspalveluilla selvitämme organisaationne nykytilan, asiakkaidenne odotukset sekä todennamme valmennuksillamme saavutetut tulokset.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaikuttavien ja tuloksekkaiden kehityshankkeiden läpiviennistä ja intohimonamme on asiakkaiden vaikuttava auttaminen. Ydinosaamistamme on kyky yhdistää strategia ja ihmiset tuloksellisella sekä ihmisiä oivalluttavalla tavalla; valmennuksemme vähentää hämmennystä ja lisää energiaa, eikä päinvastoin. Synnytämme oivalluksia, parempia asiakaskokemuksia ja liiketoimintatuloksia.

Toimimme kansainvälisten ja valtakunnallisten pörssiyritysten, kasvuhakuisten pk-yritysten sekä kehityshakuisten julkisen sektorin organisaatioiden ja liikelaitosten kanssa.

Suomessa olemme IBM:n ensimmäinen paikallinen kumppani HR:lle suunnatulla Smarter Workforce ratkaisualueella. Yhteistyössä IBM:n kanssa tarjoamme kansainvälisesti tunnustettua tutkimus- ja arviointiosaamista, vertailutietoa ja parhaita käytäntöjä maailman johtavilta yrityksiltä. Muiden keskittyessä osaoptimointiin, me rakennamme yrityksen strategiaa tukevan kokonaisuuden henkilöstön suorituskyvyn kehittämiseksi.

Toimintafilosofiamme

Me uskomme tuloksiin!

Maailma uudistuu jatkuvasti, asiakasodotukset muuttuvat ja asiakas- sekä palvelukokemuksen merkitys korostuu. Kehittämisemme keskiössä ovat asiakkaat ja asiakkaidemme asiakkaat. Tutkittuamme asiakasodotukset kehitämme organisaatiotanne vastaamaan alati muuttuviin asiakasodotuksiin.
Henkilöstön kehittämisen rinnalla tärkeää on varmistaa suoriutumista mahdollistavat työkalut, prosessit ja systeemit. Paras vaikuttavuus saavutetaan kehittämällä yhtä aikaa esimiehiä, henkilöstöä sekä olemassa olevia prosesseja kohti asiakasarvoa. Kehitysohjelmissa sovellamme ketterän kehittämisen LEAN-menetelmiä sekä kytkemme kehittämisen osaksi johtamisjärjestelmää varmistaen pysyvät tulokset.
Intohimonamme on auttaa asiakkaita huippusuorituksiin ja luomaan menestystarinoita – olemme vaikuttavin kehityskumppani.

IBM Business Partner

Balentor Oy

  • Perustettiin vuonna 1993
  • Meitä on 25 – kaikilla valmentajillamme on vahva käytännön liiketoiminnan osaaminen ja meitä yhdistää korkeatasoinen koulutustausta
  • Vuotuinen liikevaihtomme on 4,1 miljoonaa euroa
  • Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä
  • Toimeksiantoja on kertynyt yli 1000 yritykseltä, useilta eri toimialoilta
  • Olemme 100 % suomalainen yritys ja avainhenkilöidemme omistama
  • Olemme Suomessa IBM:n ensimmäinen strategisten henkilöstöjohtamisen (Smarter Workforce) ratkaisujen kumppani, minkä ansiosta tarjoamme kehittämisen globaalin verkoston ja analytiikan asiakkaidemme käyttöön