Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

  • REKRYTOINTI

Rekrytointi

Haluatko kehittämisen huipulle?

Olemme monimuotoinen joukko työllemme omistautuneita ja positiivisella tavalla omalaatuisia persoonia. Intohimonamme on asiakkaiden vaikuttava auttaminen sekä oman suorituksemme armoton ja kiihkeä kehittäminen. Suuri osa meistä balentorilaisista työskentelee asiantuntijatehtävissä joko valmentajana, kehitysasiantuntijana tai projektipäällikkönä. Kehitämme ja kasvatamme Balentoria yhdessä – yhdessä muodostamme monimuotoisen tiimin, mikä mahdollistaa asiakkaidemme kasvun ja kehittymisen.

Miksi työskennellä Balentorilla?

huippusuoritus

Mahdollistamme huippusuorituksen

Meidän tehtävänämme on tarjota balentorilaisille mahdollisuus kehittyä jatkuvasti, imeä itseensä uusia tietoja ja taitoja, vastaanottaa haasteita sekä hyödyntää omaa intohimoa ja osaamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme kollegoiden tuen ja sparrauksen, työkaluja asiakkaan auttamiseen sekä haastavia asiakastapauksia omien rajojen rikkomiseen.

huippuosaajat

Pääset työskentelemään huippuosaajien kanssa

Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huippuosaajien ympäröimänä. Pääset kokemaan arjen läpimurtoja Suomen liike-elämän eturivin organisaatioiden kanssa, oppimaan valmentamisesta ja kehittämisestä alan parhailta sekä luomaan kattavan ja monipuolisen verkoston tulevaisuuttasi varten.

tyoyhteiso

Työskentelet välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä

Kehitämme ja kasvatamme Balentoria yhdessä, sillä yhdessä olemme vaikuttavampia. Avoin ja välitön palautteenanto on läsnä joka hetkessä ja suoraselkäisyys on meihin sisäänrakennettua. Osaamme nauraa virheillemme, mutta otamme niistä aina opit talteen. Olemme ylpeitä, että olemme osa Balentoria.

Työlläsi on merkitys

Koska tärkein tehtävämme on asiakkaan vaikuttava auttaminen, olemme jatkuvasti merkittävien aiheiden ja kysymysten äärellä. Me autamme asiakkaitamme saamaan tuloksia ja luomaan kasvua. Meille on kunnia-asia olla asiakkaillemme vaikuttavin kehityskumppani.

Menestyvä yritys tuo mukanaan luottamuksen

Me balentorilaiset uskomme menestymiseen ja jatkuvaan kasvuun tiukkoinakin aikoina. Tämä on näkynyt meidän vahvana kasvunamme jo pitkään, ja meidät on jo useiden vuosien ajan listattu Kauppalehden menestyjäyritysten joukkoon. Luotamme Balentorin menestykseen sekä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseen.

Vapaus ja vastuu myös oman palkkapussin koon ja työajan suhteen

Balentorilaisilla ei ole työaikaa. Sinä olet itse kalenterisi herra ja ainoastaan asiakkaiden toiveet määrittelevät sen, mihin kellonaikaan työskentelet. Meillä palkitaan myös ahkerasta ja tuloksia aikaansaavasta työstä. Kun saat aikaan tuloksia asiakkaalla, niin se näkyy myös sinun palkkapussissasi.

Saat keskittyä olennaiseen

Me Balentorilla rakennamme vahvuuksille. Valmentajana ja kehittäjänä saat keskittyä asiakkaiden kehittämiseen ja voit jättää suurimman osan hallinnollisesta humpasta tämän osa-alueen ammattilaisille eli osaaville projektipäälliköillemme. Projektipäällikkönä saat puolestaan keskittyä projektien hallinnointiin ja johtamiseen, sillä asiantuntijoidemme ammattitaitoon voit luottaa sataprosenttisesti.

Muita työsuhde-etujamme

Kattava työterveyshuolto, kannustava lomapalkkaus, palkitseva palkkajärjestelmä ja matkakorvaukset, ei työaikaa, vapaasti valittavat työvälineet, yhteiset virkistäytymistapahtumat, Balentorin oma huippuvalmennusakatemia sekä oman osaamisen kehittämismahdollisuudet.

Balentor urapolut

Urapolkusi meillä

Balentorilla viihtyvät ne, joiden tekemistä ohjaa menestymisen nälkä, rautainen asioiden läpivientikyky sekä vahva kiinnostus liiketoimintaa kohtaan. Tilannetaju ja rohkeus heittäytyä pitävät balentorilaisen pään kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Koska asiakkaamme ovat vaativia, heidän auttaminen edellyttää innovatiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelua sekä taitoa kommunikoida vaikuttavasti.

Uratarinat