Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Suorituksen johtaminen

Johda suoritusta - Saavuta parempia tuloksia

Balentorin kolme kokenutta liiketoiminnan ja esimiestyön kehittäjää Pekka T. Järvinen, Jukka Rantala ja Petri Ruotsalainen ovat kirjoittaneet luettavaksesi teoksen nykyaikaisesta yksilön ja ryhmän suorituksen johtamisesta. Toimintaympäristön kiihtyvä muutos on muodostunut kaikilla toimialoilla uudeksi normaalitilaksi. Ratkaisuna kiihtyvään muutokseen vastaamiseen kirjassa esitetään suoritukseen ja sen kehittymiseen panostamista. Johda suoritusta – kirjassa esitellään suorituksen johtamisen kokonaiskuva sekä tarjotaan käytännönläheisiä työkaluja johdettavien ohjaamiseen ja tukemiseen kohti asiakaslähtöisempää ja tuloksekkaampaa toimintaa.


Johda suoritusta

Pekka T. Järvinen, Jukka Rantala, Petri Ruotsalainen

Johda suoritusta -teos esittää käytännönläheisen ja systemaattisen tavan parantaa ihmisten ja toimintojen suorituskykyä.

Kirjassa kerrotaan, miten esimiehet johtavat vastuualuettaan ketterästi kohti tavoitteita ja parempia tuloksia nykyaikaisessa organisaatiossa. Kirja tarjoaa esimiehille ja muille avainhenkilöille konkreettiset työkalut suorituksen johtamisen nostamiseksi uudelle tasolle.

Ilmestynyt lokakuussa 2014, 226 sivua.

Tutustu lisää ja hanki omasi Talentumin verkkokaupasta